Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în acest eveniment au fost implicate un tractor și două motociclete.

În urma impactului, motocicliștii au fost răniți. Victimele accidentului au fost doi adolescenți de 17 ani. Aceștia se aflau în stare conștientă, suferind doar traumatisme cranio-cerebrale şi traumatisme cranio-faciale.

Aceștia au fost transportați la spital, pentru a fi efectuate investigații suplimentare. Traficul a fost oprit pe ambele sensuri.

Șapte persoane au fost rănite în urma unui accident produs pe DN 1

La fața locului s-au deplasat elicopterul SMURD Brasov, 3 echipaje SMURD, 2 ambulanţe SAJ, 1 echipaj pentru descarcerare, 3 echipaje cu apă şi spumă.

Citește și: Tragedie în Deva! Un bărbat de 37 de ani s-a aruncat de la etajul 7

Din primele informații, o persoană a rămas încarcerată. Accidentul a avut loc între localităţile Olteţ şi Viştea, din judeţul Braşov. 

Autoutilitara ar fi intrat pe contrasens, intrând în coliziune cu alte trei mașini, una dintre ele fiind aruncată în afara carosabilului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Polițiștii fac cercetări pentru a vedea în ce circumstanțe a avut loc accidentul.

Grav accident rutier. Un șofer a rămas încarcerat

Un accident rutier grav s-a produs, în urmă cu doar câteva ore, în Bolintin Vale, județul Giurgiu. În urma impactului un șofer a rămas încarcerat.

Citește și: Un șofer băut s-a răsturnat cu un TIR pe o șosea din Bistrița-Năsăud. Autocamionul era încărcat cu bere

Doi bărbați au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această dimineață, în orașul Bolintin Vale.

În eveniment au fost implicate două autoturisme, în care se aflau doar șoferii. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.

Ce au anunțat autoritățile în acest caz

Unul dintre conducătorii auto a rămas încarcerat, fiind nevoie de folosirea accesoriilor specifice pentru a putea fi scos în siguranță. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, conștient și cooperant, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital. Celălalt șofer, un tânăr de 22 de ani, a ajuns la spital cu ambulanța SAJ.

Citește și: Un bărbat a murit după o coliziune frontală între un autoturism și un TIR

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenția polițiștilor care au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si