Un pilon gol de beton, de 25 de centimetri diametru, a fost turnat pentru construirea unui nou pod în provincia sudică Dong Thap.

Thai Ly Hao Nam căuta  fier vechi  atunci când a căzut în infrastructura de construcţie, în ajunul Anului Nou. De atunci, echipele s-au luptat pentru a-l elibera, pompând oxigen în pilonul de susţinere, pentru a-l ajuta să respire.

Băiatul a cerut ajutor cu două zile în urmă

Băiatul a fost auzit strigând după ajutor în urmă cu două zile, dar nu a dat niciun răspuns atunci când o cameră a fost coborâtă, luni, în gaură.

Citește și: Două tinere dispărute la Clisura Dunării, de negăsit. Fetele au fost căutate de pompieri, salvamontiști și polițiști

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Facem tot ce ne stă în putinţă. Nu putem spune încă în ce stare se află băiatul", a declarat un salvator.

Care este starea băiatului în acest moment

Autorităţile "nu sunt sigure de situaţia actuală a băiatului. El a încetat să mai interacţioneze cu lumea exterioară, deşi încă se pompează oxigen" în gaură, a relatat ziarul vietnamez Tuoi Tre.

Salvatorii au încercat să foreze şi să înmoaie solul din jur în încercarea de a trage pilonul în sus cu ajutorul macaralelor şi excavatoarelor şi pentru a scoate astfel copilul afară.

Acest lucru a determinat pilonul să se încline şi a complicat eforturile de salvare.

Luni, prim-ministrul Pham Minh Chinh a cerut salvatorilor federali să se alăture eforturilor autorităţilor locale pentru a salva băiatul.

Citește și: Accident teribil în prima zi din an: O femeie şi un bărbat au murit pe loc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si