Close sidebar
Close sidebar

Incident tragic în Vietnam, după ce un copil a căzut într-un spațiu adânc. Sute de persoane încearcă să îl salveze

Luni, mai mulți salvatori s-au luptat să salveze un copil de 10 ani care a căzut în urmă cu două zile într-un spațiu adânc de 35 de metri, îngust, de pe un șantier de construcții din sudul Vietnamului.

Alexandra Bercea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un pilon gol de beton, de 25 de centimetri diametru, a fost turnat pentru construirea unui nou pod în provincia sudică Dong Thap.

Thai Ly Hao Nam căuta  fier vechi  atunci când a căzut în infrastructura de construcţie, în ajunul Anului Nou. De atunci, echipele s-au luptat pentru a-l elibera, pompând oxigen în pilonul de susţinere, pentru a-l ajuta să respire.

Băiatul a cerut ajutor cu două zile în urmă

Băiatul a fost auzit strigând după ajutor în urmă cu două zile, dar nu a dat niciun răspuns atunci când o cameră a fost coborâtă, luni, în gaură.

Citește și: Două tinere dispărute la Clisura Dunării, de negăsit. Fetele au fost căutate de pompieri, salvamontiști și polițiști

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Facem tot ce ne stă în putinţă. Nu putem spune încă în ce stare se află băiatul", a declarat un salvator.

Care este starea băiatului în acest moment

Autorităţile "nu sunt sigure de situaţia actuală a băiatului. El a încetat să mai interacţioneze cu lumea exterioară, deşi încă se pompează oxigen" în gaură, a relatat ziarul vietnamez Tuoi Tre.

Salvatorii au încercat să foreze şi să înmoaie solul din jur în încercarea de a trage pilonul în sus cu ajutorul macaralelor şi excavatoarelor şi pentru a scoate astfel copilul afară.

Acest lucru a determinat pilonul să se încline şi a complicat eforturile de salvare.

Luni, prim-ministrul Pham Minh Chinh a cerut salvatorilor federali să se alăture eforturilor autorităţilor locale pentru a salva băiatul.

Citește și: Accident teribil în prima zi din an: O femeie şi un bărbat au murit pe loc

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI