Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Suceava a informat că echiapjele de pompierii au fost solicitate să acționeze imediat după ce un autoturism a căzut într-o acumulare de apă în localitatea Liteni.

La locul faptei s-au deplasat două autospeciale, un autocamion cu barcă pneumatică, două ambulanţe SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă. Pompierii au intervenit cu ajutorul motopompelor şi au evacuate apa, iar apoi maşina a fost scoasă la mal.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: O fetiță de 5 ani s-a intoxicat cu clor la piscina hotelului. Ambulanța nu a putut ajunge din cauza vremii nefavorabile

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața celor doi tineri

În interiorul mașinii se aflau un bărbat şi o femeie, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața, fiind nevoiți să constate decesul. 

Oamenii legii au informat că maşina respective este înmatriculată în judeţul Suceava. Aceștia continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Citeste si: Factură la gaze de peste 1.100 de lei, la un bloc fără niciun consumator


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si