Un incident tragic a avut loc în Țăndărei, după ce o fetiță de cinci ani a murit, iar verișorii săi, în vârstă de 1 an și 11 luni, respectiv zece ani, se află în stare gravă. Bunica lor i-ar fi spălat pe aceștia cu o substanță toxică.

Fetița de cinci ani a decedat după ce ar fi fost spălată cu substanța toxică

Pe data de 21 decembrie, în jurul orei 20:30, Poliția orașului Țăndărei a fost sesizată de cadrele medicale de la Spitalul Țăndărei despre faptul că la camera de gardă au fost aduși doi

minori de 5, respectiv 1 an și 11 luni, care ar fi fost intoxicați cu o substanță toxică. 

Fetița de cinci ani a decedat. De asemenea, minorul de 1 an și 11 luni se află în stare gravă la Spitalul Orășenesc Țăndărei.

De asemenea, în urma verificărilor pe care le-au efectuat, polițiștii au stabilit faptul că o altă minoră, de 10 ani, a fost transportată la o altă unitate spitalicească din Slobozia, având simptome similare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Noi cercetări în cazul familiei care ar fi fost otrăvită cu mercur de soacră. Ce riscă femeia dacă se dovedeşte că a avut discernământ la momentul faptei

Cum s-a petrecut evenimentul?

Cei trei copii ar fi avut păduchi și ar fi fost spălați de către bunica lor cu o substanță toxică. Verișorii fetei se află internați la  Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

Citește și: Apar noi informații în cazul soacrei care și-ar fi otrăvit ginerele cu mercur. Femeia ar fi otrăvit chiar și câinele familiei

De asemenea, cercetările sunt continuate de către o echipă complexă sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și rele tratamente aplicate minorului.

Totodată a fost informată D.G.A.S.P.C. Ialomița, în vederea derulării activităților din competență.

Cu ce substanță ar fi fost spălați copiii?

Aceștia ar fi fost spălați cu o substanță toxică, posibil ”tomoxan”.

„Chiar şi la o concentraţie uzuală de 0,025% (un litru la 400 de litri de apă), tot este foarte periculos, trebuie folosit echipament de protecţie. În stare pură, este realmente mortal. Se absoarbe rapid prin piele şi opreşte toate organele, toţi muşchii. Ucide, pur şi simplu.

Şi la animalele domestice, care ajung pentru consumul uman, după tratament, trebuie o pauză de cel puţin 90 de zile înainte de sacrificare”, spune un medic veterinar, citat de Brașov.net.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si