O persoană a fost rănită

Poliţia a încercat să-i împrăştie pe cei care se îmbulzeau în Plaza de Mayo, joi, în jurul orei locale 07.30, iar o persoană a fost rănită.

O confruntare a avut loc atunci când poliţia a încercat să disperseze mulţimea care se afla în afara liniei stabilite. Au existat îmbrânceli, gardurile care delimitau coridorul de acces au fost aruncate şi mai mulţi fani s-au luptat forţele de ordine.

Unul dintre fani a suferit răni la faţă.

Citeste si: Joe Biden, despre coronavirus: „Cred că meritați să auziți adevărul de la președintele vostru"

Citeste si: Veste șocantă: Un băiat a decedat după ce a s-a urcat la etajul unei clădiri abandonate pentru a-și face un selfie

Situaţia s-a calmat câteva minute mai târziu şi nu a progresat. O mulţime, cu tricouri de diferite culori, aşteaptă să- şi ia rămas bun de la Maradona, al cărui sicriu a fost plasat într-un perimetru închis în Casa Rosada. La cererea familiei, Diego va fi rămâne la palatul prezidenţial cel puţin până joi, la ora locală 16.00.

Legenda fotbalului argentinian a pierdut lupta cu viața

Legenda fotbalului argentinian Diego Armando Maradona, considerat de mulți ca fiind cel mai bun fotbalist din toate timpurile, a decedat la vârsta de 60 de ani în urma unui infarct.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Tragedie in lumea fotbalului: CAUZA MORTII lui Diego Maradona!

Citeste si: După moartea lui Diego Maradona, președintele Argentinei a declarat 3 zile de doliu național

Cauza morții marelui sportiv Maradona

Diego Armando Maradona a murit în urma unui stop cardiorespirator, la vârsta de 60 de ani, informează agențiile de presă internaționale. Maradona se afla de mai multe zile în stare critică.

Diego Maradona a decedat din cauza unei insuficienţe cardiace, potrivit raportului preliminar al autopsiei efectuate miercuri.

Rezultatul final al autopsiei va fi anunţat după testele toxicologice şi histopatologice, care vor releva prezenţa oricăror substanţe în corpul fostului fotbalist.

Potrivit presei locale, un raport preliminar de autopsie a arătat că Diego Maradona a suferit un edem pulmonar acut din cauza insuficienţei cardiace cronice, în timp ce dormea.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Conform medicilor legişti, Maradona a murit de "insuficienţă cardiacă acută, la un pacient cu cardiomiopatie dilatativă, insuficienţă cardiacă congestivă care a generat edem pulmonar acut".

Miercuri, psihologul şi psihiatrul lui Maradona s-au dus în camera fostului jucător după ce acesta nu a ieşit dimineaţa, constatând că Maradona, despre care se credea că doarme, nu arăta semne vitale.

El nu a putut fi resuscitat prin masajul cardiac efectuat de asistenta şi de medicul său.

Decesul s-a produs miercuri, în jurul orei locale 12.00, în locuinţa fostului jucător din Buenos Aires.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si