Sâmbătă seara, în centrul istoric al localității Pietramelara din Italia, a avut loc un incident grav în care un bărbat de origine română a înjunghiat-o pe Angela, o femeie de 50 de ani. Românul lucra la ea acasă de câțiva ani ca îngrijitor pentru soțul ei bolnav de Parkinson, pe nume Antonio.

Citește și: O mamă româncă trece prin clipe de coșmar în Italia. Și-a găsit unul dintre bebelușii gemeni mort, în pătuț

Bărbatul a pus mâna pe cuțit în urma unui conflict aprins pe care l-a avut cu Angela. Din fericire, rănile provocate de bărbat au fost superficiale, afectând doar piciorul și abdomenul inferior al femeii. Aceasta a cerut imediat ajutor după incident, iar la fața locului a ajuns echipajul de carabinieri din stația locală.

Românul băuse doi litri de vin înainte să o atace pe femeie

La sosirea lor, militarii au găsit îngrijitorul român în fața ușii casei celor doi soți, într-o stare de confuzie evidentă. După ce au ajuns acasă, cadrele sanitare au tratat-o pe femeie, care era vizibil zguduită de cele întâmplate. Cu toate acestea, Angela nu a pierdut mult sânge și nu a necesitat transportul la spital, iar apo le-a explicat militarilor dinamica evenimentelor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: O femeie și-a ucis din inconștiență copila de 7 ani. S-a urcat la volanul unei mașini chiar dacă nu avea permis de conducere

Conform primelor informații, se pare că îngrijitorul a consumat peste doi litri de vin înainte de dispută, pierzându-și astfel total rațiunea. Cu toate acestea, Angela a decis să nu-și denunțe atacatorul, cel puțin pentru moment, în ciuda pericolului la care a fost expusă.

Citește și: El este cel mai scund bărbat din lume. A stabilit un nou record mondial pentru cele mai scurte mâini: „Știu cine este cel mai înalt om din lume. Încap în palmele lui”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si