Tânărul de 19 ani, din Tudora, Botoșani se afla într-un microbuz cu care se ducea în Anglia, la muncă. În timp ce se afla pe autostradă, Nicu i-a spus șoferului să oprească pentru a-și face nevoile. După ce a coborât din microbuz, baiatul ar fi fugit pe autostradă și așa ar fi sfârșit spulberat de o mașină.

Citeste si: Cadavrul unei femei, în stare avansată de putrefacţie, găsit într-o casă din Sectorul 2 din Bucureşti! Poliţiştii fac cercetări

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cadavrul lui Nicu a fost repatriat vineri, 5 iulie, la aproape două săptămâni de la tragicul accidentul

Poliția a ridicat cadavrul tânărului, sâmbătă, în timpul priveghiului, deoarece autoritățile din Franța nu au făcut o necropsie care să stabilească cu exactitate cauza morții.

Rudele băiatului susțin că ar fi vorba despre o crimă, precizând că Nicu ar fi fost ucis pe drumul către Marea Britanie.

Înainte de a-şi pierde viaţa, Nicu Mihălăchiuţei a trimis mai multe mesaje disperate rudelor sale în care îi anunţa că urmează să fie ucis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si