Betty Richardson, o femeie în vârstă de 92 de ani, rezidentă a căminului de bătrâni Care UK’s Sway Place din localitatea Sway din Marea Britanie, și-a văzut după atâția ani visul devenind realitate. Femeia și-a dorit toată viața ei să asiste la un spectacol de striptease masculin. Fiind pasionată de teatru, Betty a vrut de această dată să vadă trupa Dreamboys într-un spectacol în care bărbații rămân topless pe scenă.

Citește și: Motivul halucinant din spatele celui de-al doilea atac armat din Serbia! Ce reacție a avut criminalul în fața autorităților: „Dispreț”

Visul englezoaicei a devenit realitate datorită personalului de la căminul de bătrâni care a instalat un „Pom al Dorințelor”, loc unde pensionarii își pot exprima dorințele pe care le au. În cazul lui Betty Richardson, o pensionară în vârstă de 92 de ani, angajații căminului de bătrâni susțin că femeia apreciază fizicul masculin și a avut întotdeauna un adevărat chef de viață.

Incredibil ce reacție a avut Betty când și-a văzut visul împlinit

Betty, împreună cu ceilalți pensionari, a asistat la spectacolul Dreamboys la Bournemouth Pavilion Theatre – o companie de striptease care are o experiență de peste 30 de ani în domeniu.

„Ei bine, nu o să uit asta prea curând. A fost un vis sau chiar am fost acolo?”, a

fost întrebarea adresată de bătrâna în vârstă de 92 de ani la sfârșitul spectacolului, notează jurnaliștii de la Independent.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Incredibil care a fost visul de o viață al acestei femei! Totul s-a îndeplinit acum, la vârsta de 92 de ani

Citește și: Și-a trăit viața liniștit în străinătate, fără să știe că este condamnat în țara sa. Povestea românului care a fost prins după 20 de ani

Mai mult, pensionara a avut și ocazia să-i întâlnească pe protagoniști și să se bucure de un tur în culisele teatrului. Imaginile surprinse la eveniment o înfățișează pe bătrână cu un zâmbet larg pe față în timp ce stă alături de artiștii Dreamboys pe scenă.

Directoarea căminului de bătrâni Sway Place, Jane Baxter a mărturisit că visul împlinit al lui Betty Richardson demonstrează încă o dată că nu trebuie să renunțăm niciodată la a ne face pe plac și că „vârsta nu este decât un număr”.

Citește și: România ia măsuri dure în școli după atacurile sângeroase din Serbia. Când vor intra în vigoare?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si