Close sidebar
Close sidebar

Incredibil! Cât a putut un turist să plătească pentru o cafea în Budapesta

Un neamț a plătit 210.000 de forinţi, adică aproximativ 600 de euro, după ce a băut o cafea într-un local din Budapesta. Patroana localului, dar și fiul ei, au fost reținuți și se vor prezenta în fața unui magistrat după ce chelnerii localului au fost prinși de autorități solicitând achitarea notei de plată exorbitante.

Alexandra Costea,

Incredibil! Cât a putut un turist să plătească pentru o cafea în Budapesta

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit polițiștilor, turistul german a povestit că angajații localului i-au servit băuturi pe care acesta nu le comandase. În momentul în care bărbatul a refuzat să achite nota de plată colosală, ospătarii au amenințat că vor apea autoritățile.

Citeste si: Tragedia unei tinere mame din Marea Britanie. La 27 de ani a aflat că mai are doar doi ani de trăit: ,,Am ştiut că ceva nu era bine”

600 de euro i-au fost ceruți bărbatului la plecarea din restaurant

În mod repetat, pe forumurile pentru turiști, au apărut plângeri refitoare la escrocarea turiștilor în Budapesta prin exact aceași metodă.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Autoritățile au deschis o anchetă în cazul restaurantului de mai mult timp, de această dată, reușind să îi prindă în flagrant pe făptași. Totodată, proprietarii localului dețineau alte două restaurante în Budapesta, în zone populate des de turiști.

Citeste si: Poveste tragi-comică pentru un român stabilit în Italia. A mers la prostituate, acolo unde a dat chiar peste soția sa

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI