„Prietenul meu este în autobuz cu o bombă. Vrea să arunce în aer totul în Marsilia!”, le-a spus tânăra de 23 de ani polițiștilor francezi, potrivit jurnaliștilor de la  Libertatea. Numărul de telefon al apelantei a fost identificat rapid, iar oamenii legii au descins la domiciliul acesteia din Colomiers, de lângă Toulouse. Ajunși la fața locului, nu a durat mult până când polițiștii francezi și-au dat seama că femeia a mințit.

Citește și: Povestea unei românce, îngrijitoare în Italia, care a ajuns pe străzi după ce a fost dată afară de la muncă. Femeia dormea într-o stație de autobuz

„El voia să o încurajeze pe Olympique Marseile, eu am vrut să rămână cu mine”,  ți-a explicat, ulterior, tânăra în vârstă de 23 de ani gestul  în fața anchetatorilor. Acum, aceasta este nevoită să dea socoteală în fața procurorilor pentru declanșarea unei amenințări false.

Femeia a inventat o amenințare cu bomba pentru că-și dorea să petreacă mai mult timp cu iubitul ei

În ceea ce-l privește pe iubitul tinerei de 23 de ani, un bărbat în vârstă de 29 de ani, acesta a ajuns pe stadionul Velodrom din Marsilia pentru a-și susține „pe viu”  echipa preferată în meciul dintre Olympique și Troyes.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citește și: Un român a ocupat ilegal o locuință din Italia dându-se drept carabinier. Bărbatul a fost arestat într-un autocar cu destinația Franța

La o zi după partida de fotbal, tânărul de 29 de ani a fost nevoit să explice oamenilor legii că nu a avut niciodată intenția de a comite un atac armat și că nu a purtat niciodată explozibil asupra sa.

Duminică, 16 aprilie 2023, partida dintre Marseille și Troyes s-a terminat cu scorul de 3-1 pentru gazde, în etapă a 31-a din Ligue 1.

Citește și: O fetiță de 12 ani și-a dat de gol bunicul, agresor sexual, printr-o temă: "Mi-a cumpărat tăcerea"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si