Florin A., ieșeanul care a trăit o experiență traumatizantă după ce a comandat de la un restaurant, susține că a descoperit în mâncare cu totul altceva decât carne de vită.

„Era ceva identic cu o sfoară. Nicidecum carne de vită!”, a declarat ieșeanul, care a mai precizat că intenționează să trimită obiectele la un laborator pentru a le identifica sursa, conform jurnaliștilor de la  BZI.ro

Citeste si: Caz fără precedent în Iași: O polițistă a dat instituția în judecată. Detalii șocante din anchetă

„Apucasem să iau 2-3 guri acolo, în restaurant. Între timp, până acasă, am simțit că îmi rămăsese ceva între dinți. Când am dat să văd, nicidecum nu era carne. Asta nu e carne, uite cum se întinde”, a mai povestit Florin A. 

Ajuns acasă, bărbatul, împreună cu soția sa, a început să analizeze carnea, care părea să fie mai mult o sfoară. 

„Nu mai avea textură de carne, ci a unui material!”, a mărturisit Florin A. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ieșeanului nu i-a venit să creadă prin ce trecea, motiv pentru care a doua zi a mers din nou la restaurantul respectiv. Acolo, bărbatul a mai comandat o ciorbă de burtă și un gulaș. De aceasta dată, Florin a prezentat ceea ce a găsit în ciorbă chiar în fața angajaților restaurantului. 

Ce a făcut bărbatul chiar în fața angajaților

”În fața lor am scos carnea pe șervețel și am întrebat: ”Doamnă, ce e asta?”.

Mi-au spus că este carne de vită. Explicația lor a fost că arată diferit pentru că am pus-o într-un șervețel“, a precizat bărbatul. 

Revoltat de cele întâmplate, bărbatul a menționat că soției sale i-a fost rău două zile după ce a mâncat gulașul de vită.  

Citeste si: Eliberare dificilă la penitenciarul din Găești. Un bărbat a fost dat afară cu forța după ce a refuzat să iasă din celulă

„Timp de două zile la rând, soția mea a vomitat”.

Mai mult, proprietara restaurantului cu pricina a mărturisit că nimic din cele povestite de bărbat nu este adevărat și, aceasta susține că Florin ar fi insinuat că dorește să facă bani de pe urma situației. 

Cei doi soți au depus reclamație la ANPC

În urma incidentului, Florin a făcut și o reclamație la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC). 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Vlad a murit la doar 18 ani în Italia. Românul a ajuns în stare gravă la spital după ce a consumat droguri

„Am fost și noi sesizați și vor merge colegii să verifice situația“, a afirmat Constantin Onofrei, comisar șef adjunct în cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Iași.

Proprietara restaurantului neagă acuzațiile

În momentul în care a fost contactată de reporterii BZI, femeia responsabilă de restaurant a negat vehement acuzațiile aduse de ieșean. 

„Este o aberație! A luat vita din ciorbă și a zis că nu e carne, că e plastic. Să meargă la un laborator să facă analize. Nu am cu ce să mă agit, pentru că nu este o reclamație fondată, nici măcar 1 la sută. Nu a fost vorba de sfoară între dinți! Domnul a scos vita din ciorbă, din gulaș, a făcut-o în șervețel și a spus că ăsta nu e material animal, că e material sintetic. Reclamația nu e fondată, avem declarație de conformitate. Se ia după conspirații. A luat carnea de vită și a mototolit-o într-un șervețel”, a declarat patroana restaurantului. 

Citeste si: O româncă s-a aflat în spatele a mii de atacuri cibernetice


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si