O femeie din București a avut parte de momente cumplite! Aceasta se afla pe stradă, în sectorul 5 al Capitalei atunci când dintr-o dată s-a trezit cu fostul ei partener lângă mașină.

Din fericire, aceasta a reușit să se baricadeze în autoturism, în timp ce bărbatul în vârstă de 36 de ani s-a urcat pe capotă şi a lovit cu putere parbrizul pentru a o speria. În tot acest timp, el o amenința cu moartea.

Femeie amenințată cu moartea București

Imagine cu bărbatul care a abuzează pe femeia din București.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Citește și: Acuzații dure la adresa unei învățătoare din Timișoara! Ce i-ar fi făcut femeia unui elev în vârstă de 6 ani

Ce spune poliția despre acest eveniment teribil?

Într-un final, femeia în vârstă de 50 de ani a reușit să sune la poliție și să povestească tot ceea ce i se întâmplă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"În fapt, la data de 11 martie 2024, în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Secției 17 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 5, o femeie este abuzată de către un bărbat.

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, bănuit de comiterea faptei.

De asemenea, a fost identificată și persoana vătămată, o femeie, în vârstă de 50 de ani. Din cercetări, s-a stabilit că, în timp ce victima se deplasa către autoturismul parcat pe o stradă din sectorul menționat, din spatele mașinii a apărut bărbatul de 36 de ani (fostul concubin), moment în care aceasta a evitat contactul cu el și a urcat în autoturism, asigurând portierele.

Ulterior, bărbatul ar fi încercat să forțeze portierele, după care s-ar fi urcat pe capotă și ar fi lovit parbrizul cu picioarele. De asemenea, în timp ce bănuitul încerca să spargă geamurile laterale, i-ar fi adresat femeii injurii și amenințări cu moartea", transmite Poliţia Capitalei. 

Femeie amenințată cu moartea București

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Citește și: Anunțul îngrijorător făcut de NASA! Vine "Apocalipsa Internetului"! Fenomenul ar putea produce dezastre majore

Ce pedeapsă a primit individul?

Oamenii legii l-au prins pe individul de 36 de ani, iar acesta a fost și arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru hărţuire, ameninţare şi distrugere. Totodată, pe numele lui  a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile. 

"Întrucât s-a constatat existența unui risc iminent, față de bărbat a fost emis un odin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile. 

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, față de bărbat, magistrații au dispus măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile", se arată în comunicatul Poliţiei Capitalei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si