Aparatul în care este expusă carnea de urs a fost instalat în noiembrie 2022 în apropierea stației Tazawako din Akita, Japonia. Patronii restaurantului local încearcă cu acestă tactică să-i atragă pe turiștii care vor să încerce o masă mai inedita. Carnea scoasă la vânzare provine de la urși sălbatici, care au fost capturați în regiune de membrii unui club de vânătoare, notează jurnaliștii de la Mediafax.
Citește și: Povestea unei familii de români care dețin un hotel în Italia/”Am mers în permanență în căutarea produselor locale” Un reprezentant al restaurantului local a declarat public că produsul "carne de urs negru are un gust curat și nu se întărește, chiar și la rece".
Restaurantul local vinde datorită aparatului aproximativ 15 pachete de carne de urs pe săptămână
"Poate fi savurată într-o gamă largă de feluri de mâncare, de la tocăniță la fripturi", au declarat reprezentanții restaurantului pentru ziarul japonez The Mainichi pentru jurnaliștii locali.
Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro
Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro
Citește și: EXCLUSIV: O familie a investit peste 100.000 de euro într-un atelier de jucării/ Matei Grosu: ”Este în egală măsură greu și frumos să faci jucării din lemn lucrate manual”
Pachetele cu carne de urs negru sunt disponibile doar în timpul sezonului de vânătoare de urși, iar aparatul amplasat chiar lângă gară vinde între 10 și 15 pachete de carne pe săptămână.
Cererea este mai mare, dar proprietarii restaurantului nu au suficientă carne pentru a o acoperi.
Citește și: Tzancă Uraganul și-a închis restaurantul fast-food. Care este explicația manelistului