Close sidebar
Close sidebar

Incredibil ce i-a putut spune criminala de la metrou avocatei sale! Magdalena Serban a chemat-o pe aparatoarea ei la politie si, dupa cateva minute, s-a luat la cearta cu ea!

Ucigasa de la metrou a avut un comportament ciudat pe toata perioada audierilor si, timp de trei zile, nu a recunoscut nici macar o data ca a impins-o pe Alina Ciucu pe sinele trenului la statia Dristor!

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Magdalena Serban a cerut voie, in schimb, sa isi cheme o avocata, care sa o reprezinte in fata anchetatorilor! In mod cu totul surprinzator, chiar in prima seara, la Politia Capitalei, femeia a sunat o persoana care sa o ajute din punct de vedere legal!

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cu toate acestea, dupa cateva minute de la venirea avocatei, situatia intre cele doua s-a incins, iar anchetatorii au ramas muti de uimire!

“Dupa ce a fost prinsa si dusa la audieri, Magdalena Serban a insistat sa isi sune avocata! Conform legii, i s-a permis acest lucru si, la un interval de o ora, si-a facut

aparitia la politie o doamna care ar fi trebuit sa devina aparatoarea ei! Culmea este insa,ca nu s-a mai putut, caci, in urma discutiilor avute intr-o sala amenajata special, femeia acuzata de crima a inceput aiba o atitudine de om tulburat si sa strige in gura mare la cea pe care o chemase sa o reprezinte! “De ce ai venit? Eu nu am nevoie de tine! Tu esti cu astia, cu anchetatorii, vrei sa ma dai pe mana lor”! Cam asa a fost, in mare, discutia dintre ele! Toata lumea a ramas atunci muta de uimire”, au dezvaluit surse autorizate!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI