Doi bărbați au avut parte de un adevărat șoc! Mark Garland, în vârstă de 58 de ani, un șofer de autobuz din Trowbridge, Wiltshire, a mers să se îmbarce la Heathrow și a fost anunțat de personal că are deja o sosie.

Ce hobby-uri comune au cei doi?

Personalul companiei aeriene a avut nevoie de 40 de minute pentru a-și da seama că, de fapt, existau doi Mark Garland în avion.

Cei doi Marks s-au întâlnit în sala de plecări și au fost uimiți să vadă că nu numai că aveau același nume, dar arătau și foarte asemănător, amândoi având chelie, scrie Daily Mail.

Coincidențele au continuat când au ajuns să se regăsească unul lângă celălalt în avion- și au petrecut restul zborului discutând. Atunci au aflat despre meserii, unul fiind un constructor 62 de ani și unui șofer. Ei au aceleași hobby-uri, același număr de copii și același prieten comun. Totodată, au aflat că locuiau la doar 15 mile distanță. 

Amândoi sunt singuri și amândoi au patru copii, deși Mark cel mai tânăr nu a fost niciodată căsătorit, spre deosebire de Mark cel mai în vârstă, care acum este separat. De asemenea, amândoi iubesc Thailanda- fiecare dintre ei a vizitat-o de mai mult de o duzină de ori. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Am fost atât de șocați de cât de ciudat a fost.

Amândoi am continuat să râdem și să zâmbim despre asta, m-a făcut fericit. I-am spus 'uite, eu sunt Mark Garland', arătându-i pașaportul meu, iar el a început să râdă, și-a deschis pașaportul și mi-a arătat numele lui, și a fost o glumă ”, a declarat șoferul de autobuz.

Cei doi plecau amândoi în vacanță în Thailanda, Mark, șoferul de autobuz, pentru patru săptămâni, și Mark, constructorul, pentru trei săptămâni, când s-au descoperit unul pe celălalt, pe 2 martie, în zborul EVA Air.

”Eu sunt șofer de autobuz, iar Mark mi-a spus că uneori folosește autobuzul meu. Unul dintre colegii mei îl cunoaște și merge cu el la un pahar. Este o nebunie”, a povestit Mark.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si