Andrei Anghel, un român care lucrează în Africa, mai exact în Kenya, susține că a avut parte de condiții groaznice atunci când s-a întors în România. Bărbatul s-a văzut nevoit să se spele la lighean, cu toate că locuiește într-un bloc din municipiul Ploieşti, județul Prahova, notează jurnaliștii de la  observatorulph.ro.

Românul susține că în Africa, acolo de unde lucrează de mai mulți ani, are apă caldă la robinet, dar în propria casă, în Ploiești, s-a spălat ca în vremea comunismului, la lighean.

Citeste si: Zece persoane au fost implicate într-un accident, iar cinci dintre ele au ajuns la spital

Cu toate acestea, românul nu s-a lăsat demoralizat și și-a pus capacitățile umoristice la muncă. Anghel a decis să realizeze mai multe meme-uri despre criza apei calde de la Ploiești și să le posteze pe rețelele de socializare.

Incredibil! Ce reacție a avut un român care munceşte în Kenya, după ce a venit în România şi s-a spălat la lighean
Incredibil! Ce reacție a avut un român care munceşte în Kenya, după ce a venit în România şi s-a spălat la lighean

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Ştiu ca nu va rezolva problema, dar să facem haz de necaz într-un stil românesc", a spus românul.

Locuitorii din municipiul Ploiești care sunt racordați la sistemul de termoficare nu au de două luni apă caldă, iar autoritățile au promis că repornesc alimentarea începând cu data de 4 octombrie 2022.

Scandal în privința apei calde din București. Gabriela Firea aduce acuzații dure la adresa lui Nicușor Dan: „Unde e apa caldă din afișul tău, Nicușor Dan?”

Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan pentru parcursul său politic, ca primar general al Capitalei.

Gabriela Firea s-a revoltat pe pagina sa de Facebook, acolo unde îl atacă pe actualul primar general al Capitalei, pentru parcursul lui politic de la începutul mandatului și până în prezent.

Citeste si: Mașina de lux de 220.000 euro al lui Tzancă Uraganu a fost făcută praf într-un accident. Cine se afla la volanul bolidului

Revolta s-a iscat în jurul sloganului lui Nicușor Dan, folosit în urmă cu 2 ani, pentru a câștiga alegerile. Acesta le promitea bucureștenilor că „din 28 septembrie vor putea face duș”, fără probleme.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Au trecut doi ani de la celebra minciună de campanie: <<De pe 28 septembrie vei putea face duș!>> Sloganul candidatului dreptei unite s-a dovedit a fi o bătaie de joc la adresa bucureștenilor, cu un singur scop: câștigarea Primăriei Capitalei. În ultimii 2 ani, mii de oameni au tot așteptat ca promisiunea să devină realitate. Nici pentru această iarnă nu sunt vești bune. Întrebat despre ziua de 28 septembrie și a sa ademenitoare vorbă, Nicușor Dan a scăldat-o după cum i-a venit inspirația: ba că nu-și amintește să fi făcut el vreo promisiune cu apa caldă, ba că în fiecare an urma să fie puțin mai bine ca în precedentul”, a susținut Gabriela Firea.

„Sunt tot doi ani de când lucrările la sistemul de termoficare bat pasul pe loc și nimic nu arată ca în cartoanele frumos colorate din campania electorală de care nu-și mai amintește primarul. Nicușor Dan  a promis reparații la 100 km de conducte, dar realitatea este total diferită. Anul acesta abia s-au înlocuit 37 km de rețele în comparație cu anul 2020, ultimul an de mandat, când eu și echipa mea am înlocuit aproape 75 km de conducte! Deci, tot în mandatul meu s-au făcut mai mulți pași pentru rezolvarea acestei situații dificile pentru București”, a continuat Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: VIDEO| Vladimir Putin, discurs și cântece patriotice în Piaţa Roşie din Moscova. "Victoria va fi a noastră!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si