Jandarmerita Stefania a devenit celebra dupa ce, la mitingul din urma cu doua saptamani, in valtoarea evenimentelor din Piata Victoriei, a fost agresata de un grup de huligani!

Tanara, in varsta de 23 de ani, a fost batuta cu bestialitate si numai interventia unui coleg, dar si a altor persoane pasnice prezente la protest a salvat-o de la lucruri mult mai grave. Ea a fost dusa la spital imediat si tinuta sub stricta supraveghere medicala!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Socant, Jandarmerita Stefania a fost sedata la spital! Motivul a fost unul suprinzator

Jandarmerita Stefania a disparut din Bucuresti! “A vrut sa scape”

“Doctorii au hotarat sa o tina 24 de ore sub observatie si sa ii faca o tomografie”, au spus surse apropiate! Mai mult, decizia a de a fi supravegheata a fost luata, sustin aceleasi persoane, si dintr-un alt motiv. “Tanara politista ar fi trecut prin clipe de cosmar in acea seara, a retrait momentele in care o bateau protestatarii nervosi.

Tipa speriata, astfel ca doctorii i-au dat medicamente care sa o sedeze si sa o linisteasca”, au povestit persoane din preajma ei!

Din cauza problemelor, dupa externarea din spital Jandarmerita Stefania a disparut din Bucuresti! Ea a decis sa plece o vreme, pana cand lucrurile se vor clarifica si ea va putea sa revina la serviciu! “Fata s-a dus acasa, la parinti, in Valcea, si nu a iesit deloc in public.

A preferat sa fie discreta si a vrut doar sa se linisteasca! A vrut sa scape de cosmaruri, sa uite tot ce s-a intamplat”, au dezvaluit surse din preajma politistei!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si