Salvatore Popescu, un ploiestean in varsta de 51 de ani, a disparut pe 30 august, de la intrarea in Palatul Topkapi din Istanbul. Acolo a fost vazut pentru ultima data de sotia si de fiica lui, care se oprisera sa se odihneasca la umbra unui copac, chiar inainte de poarta.

Barbatul nu avea la el un telefon cu roaming activat sau cu date mobile asa ca nu a putut sa fie contactat de sotie.

Aceasta l-a cautat in timpul vizitei in palat, insa a intrat in panica doar atunci cand a ajuns la hotel si a constatat ca barbatul nu este nici acolo. A alertat imediat politia turca si ambasada romana. Femeia s-a intors intre timp in tara si a asteptat sa primeasca vesti despre sotul sau.

In cele aproape doua saptamani care au trecut de la disparitia lui Salvatore Popescu, sotia acestuia spune ca nu a primit nici o informatie care sa-i dea sperante.
”Nu am nicio veste, nu stiu nimic in plus. Am aflat doar ca imaginile de pe camerele de luat vederi de la intrarea in Palatul Topkapi au fost verificate, dar sotul meu nu a fost vazut la poarta, nu a fost identificat”, a spus Ioana Damian, sotia lui Salvatore Popescu, citata de presa prahoveana. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Femeia a cerut si informatii de la banca unde are contul sotul sau, pentru a afla daca dupa data disparitiei lui au fost retrasi bani, insa s-a lovit de un refuz. A trebuit sa faca o solicitare la politia din Ploiesti pentru a afla aceste informatii.

O alta veste proasta a primit Ioana Damian de la locul de munca al sotului ei.

Cum concediul de odihna solicitat de Salvatore Popescu inainte de plecarea in vacanta s-a incheiat in urma cu cateva zile, el a fost considerat absent si prin urmare i s-a desfacut contractul de munca.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si