Moartea Ilenei Ciuculete l-a marcat teribil pe sotul ei, care, de o luna, a ingropat securea razboiului cu familia cantaretei!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

In urma cu doua saptamani, lumea mondena a fost surprinsa de atitudinea adoptata de Cornel Gales. Distrus de decesul neasteptat al Ilenei Ciuculete, barbatul a renuntat sa se mai lupte cu baietii regretatei artiste, mai mult, chiar are o relatie perfecta cu ei. De altfel, persoane din preajma barbatului au dezvaluit, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, ca el a si trecut la fapte. “Le-a cedat baietilor, Cristian si Mugurel Sfetcu, cele doua apartamente din Craiova care erau pe numele lui.

Nu a avut nici macar  o pretentie”, au spus prietenii familiei.

In plus, Gales  pare si mai generos si este hotarat sa le ofere fiulor cantaretei si alte bunuri. “Pe Cornel nu il mai intereseaza nimic. Pentru el, conta doar Ileana, restul sunt doar obiecte fara valoare. De aceea, poate, in mod cu totul surprinzator, le-a spus baietilor ca este dispus sa le dea si casa lui din Bucuresti daca ei isi doresc, fara sa isi doreasca nimic in schimb”, au conchis apropiatii sotului Ilenei Ciuculete.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si