Close sidebar
Close sidebar

Incredibil, ce vrea sa faca Gales cu imobilul in care a locuit ani de zile cu Ileana Ciuculete! Barbatul este dispus sa il cedeze baietilor artistei

Cornel Gales pare dispus sa renunte la tot dupa moartea Ilenei Ciuculete! Dupa ce le-a cedat fiulor regretatei artistei cele doua case din Craiova, acum, el nu mai doreste sa pastreze nimic din averea pe care o agonisit-o de-a lungul anilor.

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Moartea Ilenei Ciuculete l-a marcat teribil pe sotul ei, care, de o luna, a ingropat securea razboiului cu familia cantaretei!

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

In urma cu doua saptamani, lumea mondena a fost surprinsa de atitudinea adoptata de Cornel Gales. Distrus de decesul neasteptat al Ilenei Ciuculete, barbatul a renuntat sa se mai lupte cu baietii regretatei artiste, mai mult, chiar are o relatie perfecta cu ei. De altfel, persoane din preajma barbatului au dezvaluit, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, ca el a si trecut la fapte.

“Le-a cedat baietilor, Cristian si Mugurel Sfetcu, cele doua apartamente din Craiova care erau pe numele lui. Nu a avut nici macar  o pretentie”, au spus prietenii familiei.

In plus, Gales  pare si mai generos si este hotarat sa le ofere fiulor cantaretei si alte bunuri. “Pe Cornel nu il mai intereseaza nimic. Pentru el, conta doar Ileana, restul sunt doar obiecte fara valoare.

De aceea, poate, in mod cu totul surprinzator, le-a spus baietilor ca este dispus sa le dea si casa lui din Bucuresti daca ei isi doresc, fara sa isi doreasca nimic in schimb”, au conchis apropiatii sotului Ilenei Ciuculete.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI