Deși săptămâna aceasta părea că a început cu o atmosferă mai relaxată și pașnică, după ce în Gala de duminică, prezentatoarea Cristina Mihaela le-a dat vestea cea mare concurenților că nu va fi nimeni eliminat, deși in pericol de a părăsi emisiunea era Paul. Un nou atac a fost făcut la adresa Alexandrei, de către Maria.

Tensiunile din casa Puterea Dragostei încep din nou să crească

Treptat lucrurile au reînceput să se precipite în casa iubirii, deoarece vechile neînțelegeri au izbucnit din nou între concurenți și astfel, tensiunile au reapărut mai acut ca oricând. Pe de alta parte insa s-au petrecut si momente romantice deoarece Maria si Marinescu au decis sa mai dea o sansa relatiei lor si s-au reapropiat, asa cum au incercat din nou si Alexandra si Codrut.

Puterea Dragosteo, 13 mai 2021[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Un nou cuplu la Puterea Dragostei. Află cine a dat-o uitării pe Mariana

La polul opus s-au aflat încă din ediția de luni, Ayda și Radu, care au ajuns din nou la cuțite și s-au certat aprig, totul culminând cu jigniri grave. Ulterior, Radu a încercat sa îi stârnească gelozia Aydei, apropiindu-se de Cristina.

Războiul dintre Maria și Alexandra, continuă

Apele erau destul de liniștite de la o vreme, iar războiul dintre Maria și Alexandra părea că s-ar fi terminat, însă cele două concurente din show-ul matrimonial Puterea Dragostei au pornit o nouă ceartă.

Astfel, cea care va reaprinde conflictul este Maria, care o acuză pe Alexandra că ar avea o altă relație în România, deși este împreună cu Codruț în Turcia. Mai șocant deât atât, Codruț pare că ar ști de aceasta situație ciudată și nu mai izbucnește sa o combată pe Maria.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Maria o atacă pe Alexandra[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Andrada și Cazi după ce au părăsit emisiunea „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite

"Are iubit acasă Alexandra! Unul acasă, unul în Turcia!", a afirmat Maria.

După acuza venită la adresa ei, Alexandra a încercat să nu izbucnească și să se tempereze, însă cearta celor două se va amplifica într-un final, urmând o serie de jigniri grave, dar și amenințări pe care cele două și le fac reciproc.

Alexandra este atacată de către Maria[Sursa foto: Captură YouTube]

Maria: N-o mai da pe sfințenie si nici pe de-alea cu bun simț!

Alexandra: Ieși de aici ca iți dau cu asta în cap! Ieși de aici!

Maria: Vezi să nu-ti dau eu ție cu altceva în cap!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si