Totul a avut loc la Roma, în cartierul Monteverde, acolo unde un bărbat ascunsese suma uriașă de 20.000 de euro în bonuri de economii poștale în șemineu, dar soția sa a aprins focul în șemineu în ziua de Crăciun, arzând economiile soțului ei.

Citește și: Un tănăr din Suceava a fost evacuat din propria locuință după ce și-a agresat mama. Polițiștii au emis un ordin de protecție

"Când am văzut flăcările, am fost pe punctul de a leșina", a declarat bărbatul ale cărui economii au fost cuprinse de flăcări, potrivit jurnaliștilor de la Il Messaggero.

De ce erau cupoanele cu economii în șemineu

Chestionat de jurnaliști în legătură cu faptul că a ascuns atâția bani în șemineu, bărbatul a răspuns:

"Credeam că este un loc sigur, unde hoții nu se uită niciodată. Soția mea nu știa că am ascuns cupoanele poștale acolo.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Povestea de viață emoționantă a Monalisei, transgenderul care a murit ars de viu cu mâna pe icoană în timpul unui live: „Voiam să dansez, să fiu tot elevul de 10, să învăț bine”

Italianul a mai spus că în fiecare an de Crăciun, înainte ca soția sa să aprindă focul, acesta muta cupoanele. Din nefericire, de data aceasta, bărbatul nu mai ajuns la timp, astfel pierzând suma de 20.000

de euro.

Bonurile de economii poștale pot fi pe suport de hârtie sau nu. Se plătește o sumă de bani, la care se acumulează periodic dobânzi, notează sursa citată, citată de Mediafax. 

Citește și: Emoționant! Povestea impresionantă a medicului Alexandru Pesamosca, îngerul păzitor al copiilor bolnavi: „Astea împliniri domnule. Nu vile, mașini sau mai știu eu ce!”

Deținătorul poate solicita rambursarea capitalului oricând dorește, dar dobânda se acumulează, în general, după o perioadă de 6-12 luni de la data subscrierii bonurilor poștale.

Citește și: Familia pasagerului mort în accidentul de la Pasajul Unirii a anunțat că va cere despăgubiri record


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si