Nimic nu mai pare să surprindă în cazul criminalului din Caracal! După ce a îngrozit o întreagă Românie prin felul în care a susținut că a luat viața celor două adolescente, Alexandra și Luiza, mai nou, Gheorghe Dincă se plânge, culmea, și de ”tratamentul” la care a fost supus de polițiști!

Din ultimele informații, se pare că, în urma descinderii la locuința lui din Caracal, în dimineața zilei de vineri, criminalul ar fi fost lovit de către oamenii legii.

De altfel, el ar fi cerut îngrijiri medicale urgente, deoarece, în aceste momente, acuză dureri la nivelul pieptului și coastelor, bașca merge și pe ideea că ar avea o fractură. Totul s-ar datora, susține el, faptului că ar fi fost lovit cu picioarele atunci când a fost imobilizat în casa groazei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

”La momentul descinderii din ziua de 26, dimineața, dânsul a fost trântit la nivelul solului și i s-au aplicat niște lovituri în zona pieptului. El spune că are fracturi costale și de stern. Va fi transportat la spital pentru investigații. Dureri a avut. La audieri a avut momente în care tresărea de durere și își punea mâna în zona pieptului”, a declarat avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă.

Citeste si: Șocant! Mama Luizei Melencu a primit un SMS, că fiica ei e în viață! Pe cine au găsit polițiștii la fața locului

Citeste si: Actrița Florina Cercel a ținut secretă boala de care suferea! ”Nu știau că e bolnavă”

Citeste si: Fuego este în doliu: „Șocant și trist, sunt mâhnit”

Criminalul din Caracal șochează cu acuzele aduse polițiștilor! De ce nu a mai avut suflu la audieri

Pe de altă parte, criminalul din Caracal șochează cu acuzele aduse polițiștilor, despre care, spun surse de la fața locului, dezvăluie că l-ar fi bătut cu bocancii, astfel că, acum, se simte rău și, de multe ori, în timpul audierilor rămâne fără suflu, practic nu poate să respire. Din acest motiv, procurorul a luat decizia de a-l supune pe Gheorghe Dincă unor controale medicale la Spitalul Jilava, iar în urma rezultatelor, se va stabili adevărul în privința stării lui de sănătate.

Foto Sursă Inquam/ Bogdan Danescu


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si