Este incredibil de ce o tânără în vârstă de 28 de ani din Olanda își dorește sfârșitul! Zoraya este perfect sănătoasă, dar cu toate astea, ea susține că se luptă de fapt cu depresia, autismul și tulburarea de personalitate borderline, informează  New York Post.

De-a lungul vieții, tânăra s-ar fi confruntat cu mai multe probleme, motiv pentru care au apărut și afecțiunile. Acum, Zoraya locuiește în compania a două pisici, într-un mic sat din Olanda, în apropiere de granița cu Germania și abia așteptă momentul în care va pune capăt suferinței.

Deja ea este programată la eutanasiere în luna mai a acestui an, la cererea sa.

„Întotdeauna mi-a fost foarte clar că, dacă nu se va îmbunătăți, nu mai pot face asta", a spus Zoraya.

Ea este tânăra care își dorește eutanasierea.

[Sursa foto: Captură video X @TheFP]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Convoaie militare în mai multe zone din Moldova și Transilvania. Ce se întâmplă- wowbiz.ro

Citește și: Care este motivul pentru care elevul de 17 ani a fost atacat în fața liceului din București? Colegii au fost martori la scenele de groază

Cine a determinat-o pe Zoraya să ia această decizie?

Pentru că nu se simțea bine, tânăra a decis totuși să apeleze la ajutorul medicilor. Din păcate, aceștia aveau să-i dea un verdict dur.

Nu mai putem face nimic pentru tine. Nu va fi niciodată mai bine", potrivit  The Free Press.

Ea este Zoraya.

[Sursa foto: Captură video X @TheFP]

Deși îi este greu să se despartă de animalele ei de companie, dar și de iubitul ei în vârstă de 40 ani, Zoraya e decisă să facă acest pas, mai ales că totul este pus deja la punct. Mai precis, un medic îi va administra mai întâi un sedativ, apoi un medicament care îi va opri inima, în timp ce prietenul ei îi va sta alături până la sfârșit.

„Mă întreabă dacă sunt pregătită. Îmi iau locul pe canapea. Mă va întreba din nou dacă sunt sigură, apoi va începe procedura și îmi va ura drum bun. Sau, în cazul meu, un somn plăcut, pentru că urăsc când oamenii îmi spun: <<Drum bun>> Eu nu plec nicăieri", a mărturisit tânăra.

Citește și: Care ar fi motivul pentru care un bărbat ar fi ucis-o pe administratora blocului în care locuia? Ies la iveală noi detalii despre crima șocantă din Capitală

După eutanasiere, dorința tinerei este să fie eutanasiată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si