Close sidebar
Close sidebar

Incredibil! Ea este femeia care parcurge zilnic 1.600 de km până la locul de muncă. Motivul incredibil pentru care nu renunță la drumurile lungi

Fiecare om are o rutină diferită. Această femeie parcurge zilnic peste 1.000 de kilometri pentru a ajunge la locul de muncă și nu o deranjează deloc.

Ana-Maria Costea,

Incredibil! Ea este femeia care parcurge zilnic 1.600 de km până la locul de muncă. Motivul incredibil pentru care nu renunță la drumurile lungi

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Giuseppina Giuliano este o femeie din Italia care face naveta zilnic 1.600 de kilometri pentru a ajunge la locul său de muncă. 

Se pare că în Italia este mai ieftin să dai banii pe transport decât pe o chirie. Din acest motiv, femeia a ales să locuiască în continuare cu părinții săi în Napoli.

Citește și: Cele mai populare destinații de vacanță în 2023

Femeia parcurge zilnic 1.600 de kilometri

Giuseppina Giuliano, în vârstă de 29 de ani, parcurge zilnic 1.600 de kilometri până în orașul în care lucrează. Ea locuiește în Napoli, însă lucrează în Milano pe un post de portar.

Salariul nu îi ajunge pentru a plăti o chirie, așa că a ales să facă naveta de la casa părinților până la muncă. Femeia are această rutină mai puțin întâlnită încă din luna septembrie a anului trecut, de când a primit postul.

Citește și: Un turist român a fost șocat de „oferta” primită pentru un sejur în Mamaia, pentru vara anului 2023: „Cred că am greșit țara”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Italianca se trezește la ora 03:30, serverște micul dejun, apoi ia autobuzul spre gară. La ora 05:00 ia un tren de mare viteză și ajunge în Milano la ora 09:23. La ora 10:00 începe programul la serviciu, iar peste 7 ore parcuger exact același drum lung, înapoi spre casă.

După muncă, ea are tren la ora 18:20 înapoi spre Napoli, astfel încât ajunge acasă în jurul orei 23:00.

Citește și: Vorbesc o limbă secretă! Povestea impresionantă a localnicilor din Mârgău, Apuseni, care și-au inventat propria limbă: ”Acum toată lumea e ”domn””

Motivul pentru care nu ar renunța la drumurile lungi până la muncă

Femeia a specificat că nu dispune de banii necesari pentru a plăti o chirie în Milano.

Salariul ei depășește puțin peste 1.160 de euro, în timp ce o chirie depășește 1.800 de euro. În acest caz, naveta este mult mai ieftină, plătind doar 400 de euro lunar.

Giuseppina Giuliano nu regretă nicidecum decizia de a rămâne alături de părinții săi în Napoli. Totuși, deși nu o deranjează naveta, este de părere că în timp oboseala își va spune cuvântul și va ceda. 

Citește și: Semifinale Australian Open 2023 în concursul feminin de simplu. Cine sunt cele patru jucătoare care au ajuns în penultimul act al turneului de Grand Slam

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

După ce povestea sa a ajuns virală în Italia, ea își dorește să găsească o cameră într-un apartament pentru a renunța la naveta zilnică.

„Munca mea nu mă deranjează deloc, nici călătoriile cu trenul. Fiecare este liber să decidă cum vrea să-și modeleze viața, iar eu am luat decizia mea”, a spus Giuseppina Giulio în presă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI