Close sidebar
Close sidebar

Incredibil! Eleva olimpica, abuzata de un om de afaceri din Vaslui, acuzata de inselaciune! Agresorul a dat-o in judecata

Judecatoria Barlad a decis redeschiderea anchetei in cazul elevei olimpic

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Andrei Spiridon, un afacerist din Vaslui, a fost dat in judecata de o eleva, de clasa a XII-a, pentru abuz si lipsire de libertate, in iarna anului 2015.

In urma unor presiuni uriase, afaceristul a reusit sa ajunga la o intelegere cu victima sa, contra sumei de 50.000 de lei si o masina. Astfel, tanara a acceptat sa isi retraga plangerea.

Cu toate acestea, Andrei Spiridon nu a scapat de inchisoare. Judecatoria Barlad a decis sa il condamne pe afacerist la 3 ani de inchisoare pentru lipsire de libertate, infractiune pentru care legea penala nu permite impacarea.
 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

In acest context, agresorul a acuzat-o pe adolescenta ca l-a inselat atunci cand a incheiat acordul de mediere, scrie adevarul.ro.

Abuzul a avut loc in seara primei zile de Craciun, din 2015. Spiridon a intalnit-o pe eleva intr-un club din Barlad si s-a oferit sa o conduca acasa. In masina, insa, el a blocat automat usile si i-a propus sa intretina relatii intime cu el.

Tanara a refuzat, insa el a continuat intr-un mod extrem de agresiv.

”Pe tot timpul deplasarii minora a incercat sa o apeleze pe mama sa, insa nu a reusit deoarece inculpatul o imobilizase tinand-o cu mana de dupa gat si o tragea in permanenta catre el. La un moment dat, in zona intersectiei DN 24 cu DN 11 A, inculpatul a virat dreapta si s-a inscris pe un drum rural.
Ajuns langa o padure, inculpatul a oprit autoturismul, i-a smuls telefonul mobil din mana victimei, l-a inchis si l-a asezat in portiera stanga. Imediat dupa stationare, inculpatul a apucat-o cu mana de gat pe vatamata, a sarit peste ea reusind astfel sa indeparteze orice posibilitate a acesteia de a riposta
”, mentioneaza anchetatorii in actul de sesizare al instantei.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI