Close sidebar
Close sidebar

Incredibil in ce lume traim! Un elev care facea scoala de soferi a condus cu 122 km/h. Instructorul nu a facut NIMIC!

Masina unei scoli de soferi din Campulung Muscel, condusa de un cursant in varsta de 22 de ani, a fost a fost inregistrata de aparatul radar, pe DN 73, cu o viteza de 122 km/h.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanarul este din Campulung Mscel si se afla in timpul cursului practic pentru obtinerea permisului de conducere, cand a fost inregistrat de aparatul radar, in comuna Titesti, cu o viteza mai mare decat dublul limitei legale: 122 km/h.  

Elevul vitezoman al scolii de soferi se afla cu instructorul auto (tot din Campulung) alaturi, in timp ce gonea pe sosea.   Instructorul a fost sanctionat contraventional cu amenda de 2.900 de lei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Politia i-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile. Pe durata suspendarii dreptului de circulatie, instructorul nu va mai putea desfasura activitati de pregatire a cursantilor.

Sursa: adevarul.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI