Close sidebar
Close sidebar

Incredibil! Neatentia medicilor l-a costat scump pe un bolnav de cancer la plaman! Si-a facut o tomografie, dar rezultatul a fost uluitor!

Un barbat operat de cancer la plaman si-a facut o tomografie computerizata, dar a primit rezultatul unei femei, care are alta boala.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Constantin Nitu, in varsta de 69 de ani a fost operat pentru cancer la plaman in 2011, in Institutul Oncologic Bucuresti. De atunci, trebuie sa fie continuu sub supravegherea medicilor. In 2017 a facut un control la o clinica privata, iar la o nouva investigatie in 2018 penru a vedea cum evolueaza boala, barbatul a avut parte de surpriza vietii sale.

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie din India a cerut divorțul la 40 de zile după nuntă pentru că soțul ei face baie o dată pe lună- antena3.ro

Medicii i-au spus ca rezultatul din 2017 apartine unei femei, care sufera de alta boala. Omul s-a intors la clinica la care i s-a facut controlul anul trecut, dar acestia nu i-au dat niciun raspuns, spunand ca vor face cercetari.

Constantin nu a primit nici pana acum rezultatul real al controlului din 2017, dupa ce fiecare zi in plus e o lupta cu boala si este nevoit sa fie cu ochii in patru mereu. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI