Un apel telefonic la 112 a alertat politia si salvarea in legatura cu un accident grav care s-a intamplat pe raza comunei Holboca, cu o masina care a luat foc si in care se afla o tanara care pare moarta. Un echipaj SMURD cu medic s-a deplasat la locul accidentului si au fost alertati si pompierii. Medicul a inceput manevrele de resuscitare pentru fata care parea in stare de inconstienta si a recurs la ventilatia mecanica.

Dar, minune, tanara a oftat o data si si-a revenit brusc. Salvatorii au ramas cu gurile cascate in fata victimei, o fata de aproximativ 20 de ani si nu le venea sa creada ce se intampla. In scurt timp au ajuns si politistii, care au descoperit ca Ancuta consumase alcool si era intr-o stare avansata de ebrietate. s-a demarat ancheta, iat fata a recunoscut ca s-a prefacut ca e moarta!

Socul politistilor a fost si mai mare cand au descoperit cat alcool avea fata in sange, dupa ce i-au pus etilotestul: 0.73 miligrame alcool pur in aerul expirat. Ca si cum nu ar fi fost indeajuns de multe surprize, fata a spus ca nu are permis de conducere si ca masina era furata.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Politistii au fost sesizati despre producerea unui accident rutier pe raza comunei Holboca. Din verificari a rezultat ca o femeie ce nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule a provocat un accident rutier pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum. In urma testarii cu aparatul alcooltest a rezultat faptul ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Totodata, se pare ca autoturismul pe care l-a condus ar fi sustras. In cauza a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fara permis de conducere, pentru furt si pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.", a precizat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

sursa: observator.tv

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si