Barbatul, revoltat de faptul ca a trebuit sa astepte dupa paznic pentru a putea iesi din institutie, a cerut explicatii infirmierei, intreband-o cum se procedeaza intr-o situatie de urgenta.

„«Doamna, daca e o situatie de urgenta, pe unde iesiti de acolo? Pai nu iesiti, muriti acolo înauntru ca sobolanii, arsi».Nu mi se pare normal ca un om, care detine functia de portar, sa detina cheile unui spital întreg.

Pe mine m-a socat acest lucru. Chiar nu m-am asteptat la asa ceva. Eu, ca parinte, a trebuit sa merg sa atrag atentia personalului spitalului ca nu mi se pare în regula chestia asta cu închisul portii. Oamenii aceia care lucreaza acolo nu si-au tras oare un semnal de alarma? Din câte am înteles, e o practica veche. Daca se întâmpla ceva? Lua foc spitalul, ce faceam, stateam acolo pâna venea portarul sa deschida usa? Întotdeauna trebuie sa se creeze un precedent, ca sa se faca ceva?”, se întreaba barbatul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In timp ce directiunea gaseste aceasta situatie inaccpetabila, sefa sectiei de Pediatrie a Spitalului recunoaste ca usa de la intrarea în spital este închisa noaptea pe dinafara.

"Noi, noaptea, nu prea avem de ce sa iesim. Si atunci, pentru ca vin pacientii dinspre afara, înspre înauntru, normal ca portarul sa aiba cheie, pentru a deschide poarta. Noi avem si înauntru cheie, este la etajul I. (Îi spunem doamnei doctor ca parintii nu stiu de existenta acestei chei si ca parintele a stat aproape cinci minute pentru a-i fi deschisa poarta – n.r.)

Mie mi se pare… si ce-i daca a stat cinci minute? Lumea nu mai are rabdare în ziua de azi. Nu s-a întâmplat nimic, nu a fost nimic rau”, a spus sefa sectiei de Pediatrie, dr. Mihaela Paul, potrivit glasul-hd.ro, concluzionand ca nu exista alta solutie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si