Close sidebar
Close sidebar

Incredibil! Pelerini furiosi de la manastirea Nicula au vrut sa rastoarne masinile de transport: "Nu mai tineau cont de nimic"

Cand e vorba de mers la biserica unii sunt in stare sa-si puna in pericol sanatatea sau chiar viata. Iar cand e vorba de bani, firmele de transport nu mai respecta regulile si transforma microbuzele in cutii de conserve. Totul a fost surprins de un martor si imaginile au fost postate pe internet.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Asa arata microbuzele care pleaca de la manastirea Nicula din judetul Cluj. Burdusite de enoriasi care nu mai tin cont de siguranta lor dupa ce s-au rugat in genunchi la cele sfinte.

Imaginile au fost filmate de un calator indignat care le-a postat pe internet.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In imagini se vede clar cum oamenii urca in microbuz chiar daca locurile s-au epuizat. Aceste doua femei nu pot inainta mai mult si se opresc pe scara masinii...Pana la urma una dintre ele isi gaseste un loc....Cu

sezutul pe bord!

Dupa vizionarea imaginilor l-am contactat pe administratorul firmei de transport care ne-a spus o ...cu totul alta varianta!

"Am suspendat pret de vreo 10 minute transportul si voiau sa ne rastoarne masinile! M-ati inteles? Deci, pelerinii mai periculosi ca infractorii erau la un moment dat. Unii dintre ei! Pur si simplu nu mai tineau cont de nimic. Noi nu ii luam dar nici nu puteam sa-i tinem.

A fost imposibil Efectiv nu ne-am mai putut intelege cu ei. Au uitat de ce au venit acolo!"

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI