Close sidebar
Close sidebar

Incredibil! Un bărbat care a fost închis pentru încălcarea codului rutier a fost prins conducând fără permis

Un bărbat din judeţul Giurgiu, care abia ce a fost eliberat din închisoare după o condamnare pentru încălcarea codului rutier, a fost prin după ce a comis-o din nou, tot pe şosea. Sâmbătă, 3 decembrie 2022, individul a fost prins de către oamenii legii conducând fără permis, transmite news.ro.

Alexandra Costea,

Incredibil! Un bărbat care a fost închis pentru încălcarea codului rutier a fost prins conducând fără permis

[Sursa foto: colaj arhiva]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un giurgiuvean în vârstă de 45 de ani, din comuna Gostinari, judeţul Giurgiu, este cercetat sub control judiciar pentru conducerea unui autovehicul fără permis, dosarul penal pe numele său fiind deschis la mai puţin de o lună după ce a fost eliberat din detenție. Bărbatul a fost încarcerat în trecut tot pentru încălcarea legislaţiei rutier.

Citește și: Alexandru s-a stins din viață la doar 22 de ani în urma unui accident de muncă. Familia este îngenuncheată de durere

Bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost tras pe dreapta sâmbătă, 3 decembrie 2022, în localitatea Colibaşi, în timp ce se afla la volanul unui autoturism.

Giurgiuveanul a fost eliberat luna trecută, la termen, din penitenciar

Cercetările efectuate de către oamenii legii în baza de date au arătat că el nu are permis de conducere, iar luna trecută a fost eliberat, la termen, din penitenciar.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Tragedie în Olt! Doi soți au fost găsiți fără suflare, după ce flăcările le-au mistuit casa

”Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul în cauză a fost reţinut, pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au transmis, duminică, 4 decembrie 2022, reprezentanții Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu.

Procurorul de caz a dispus plasarea bărbatului sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Citește și: VIDEO- Spitalele românești se confruntă cu un nou val de viroze

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI