Patronul unui restaurant din California, SUA, a fost obligat să achite despăgubiri în valoare de 140.000 de dolari angajaților săi după ce a angajat un preot pentru a-i face pe angajații săi s-și mărturisească păcatele. Anchetatorii federali numesc acest incident ca fiind unul dintre  "cele mai nerușinate" acte de corupție pe care un angajator le-a comis împotriva personalului său.

Departamentul american al Muncii a dezvăluit că, potrivit declarațiilor făcute de unul dintre angajații restaurantului, proprietarul Che Garibaldi, care deține două locații ale Taqueria Garibaldi în nordul Californiei, a angajat un individ care pretindea că este preot pentru a asculta

confesiunile în timpul programului de lucru.

Citește și: VIDEO: Incredibil ce le-a putut face localnicilor un primar din Argeș! Edilul a tăiat băncile de la porțile oamenilor: „Singura problema erau băncile”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Se pare că scopul acestei acțiuni era să obțină informații despre întârzieri la muncă, posibile furturi de bani din restaurant și chiar "intenții rele" față de angajator, din partea celor aflați în subordinea sa.

Bărbatul a angajat un fals preot pentru a afla dacă angajații complotează împotriva sa

"Sub jurământ, un angajat de la Taqueria Garibaldi a explicat cum restaurantul a angajat un presupus preot pentru a le asculta păcatele de la locul de muncă, în timp ce alți angajați au raportat că un manager a afirmat în mod fals

că problemele de imigrație vor fi ridicate de investigația departamentului", a dezvăluit procurorul Marc Pilotin, conform jurnaliștilor de la  CNN.  

Citește și: Un bărbat și-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la etajul unui campus din Capitală

După efectuarea cercetărilor, oamenii legii au scos la iveală și alte constatări în legătură cu restaurantul. Mai exact, s-a constatat că angajaților li s-a refuzat plata orelor suplimentare, în timp ce managerii au primit bonusuri din banii de bacșiș ai angajaților.

Totodată, s-a observat că unii angajați au avut de suferit în privința situației lor imigratorii din cauza colaborării lor cu anchetatorii, cu consecințe negative.

Citește și: A murit 'pacientul zero'- Prima persoană din lume diagnosticată cu autism a încetat din viață


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si