În 2006, Elena Ramona Artenie, o fată care învăţa la şcoala din Pufeşti (judeţul Vrancea), a traversat o întâmplare care putea avea un sfârşit dramatic.

Iată cum descria presa locală incidentul de la acea vreme: ”În jurul orelor 10.30, Elena Ramona Artenie, din clasa a VI-a, a mers la toaleta din curtea scolii impreuna cu o colega. Eleva in virsta de 12 ani a cazut in "hazna" dupa ce placa de ciment a toaletei a cedat sub greutatea ei.

"Fata este mai dezvoltata. In momentul in care a intrat in toaleta, o placa de ciment a cedat sub greutatea ei, iar eleva s-a dus cam 70 de centimetri in jos. Placa nu prezenta fisuri, dar este posibil sa fi cedat din cauza vechimii. Norocul ei a fost colega care s-a dus sa ceara ajutor si sateanul care a scos-o de acolo””, a declarat viceprimarul comunei. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Timpul a trecut, iar Elena a lăsat în urmă acea întâmplare care putea să-i marcheze destinul. Fire ambiţioasă, tânăra a slăbit enorm, iar la finalul lui 2017 s-a şi măritat cu iubitul ei, Constantin, mutându-se împreună într-un sat din apropierea Buzăului.

Mai mult, la începutul anului trecut, Elena a şi devenit mama unui băieţel pe care-l adoră şi căruia îî face toate poftele. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si