Close sidebar
Close sidebar

Incredibila poveste a unei mari arhitecte salvate de la moarte de medicii de la Fundeni. "Odată cu transplantul de ficat, am renăscut"

Stirilekanald.ro continuă seria reportajelor cu oameni care reuşesc să înfrunte moartea, oameni cărora Dumnezeu le dă o a doua şansă! De data aceasta, prof.dr Cristina Olga Gociman, o arhitectă de excepţie salvată de la moarte de un transplant hepatic.

Mihai Dragan,

Profesoara de arhitectura Cristina Olga Gociman

DISTRIBUIE
acest articol

„Acum sunt bine! Urmez calea firească a recuperării medicale postoperatorii. Mi se fac controale periodice şi mi se monitorizează starea. Am reuşit să ajung un pic şi acasă şi a fost tare bine. Iar dacă mă întrebaţi ce simt, pot să va spun că simt că am fost martoră unei minuni cereşti şi că ceea ce mi s-a întâmplat mie a fost Voia Divină. Sper din tot sufletul că şi alţi pacienţi în stare gravă să aibă parte de minunea de care am avut eu parte, de şansă la o nouă viaţă”, a conchis Cristina Olga Goiciman, mangaindu-şi brâul lat pe care orice pacient care a trecut printr-un transplant de ficat este obligat să îl poarte după intervenţie.

Citeste si: Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”! Detalii sfâșietoare- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Încercând să-și facă singur de mâncare, un bărbat s-a înjunghiat din greșeală și a murit- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI