Telespectatorii vor avea parte de experienta inedită, iar concurenții sunt pregătiți să facă față noilor provocări care ar putea să le schimbe radical viața.

Înscrieri Casa Iubirii: Cum poţi să te înscrii la casting-ul celui mai impresionant dating show, ”Casa iubirii”?

”Casa iubirii”, un dating show impresionant, o experiență cu totul nouă și plină de suprize, doar la Kanal D.

Andreea Mantea va fi prezentatoarea acestei emisiuni inspirationale și omul plin de empatie care le va fi alături concurenților la orice pas, în căutarea iubirii.

Dacă îți dorești să fii și tu printre ei, participă la casting-ul dating show-ului ”Casa iubirii”!

Citeste si: Când începe emisiunea ,,Casa Iubirii'' de la Kanal D?

Mai întâi trebuie să vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastă personale, în conformitate cu Nota de Informare privind participarea la casting-ul pentru emisiunea Casa Iubirii. Pentru completarea formularului de înscriere la dating show-ul „Casa iubirii”, accesați pagina casting.kanald.ro/castinguri/casa-iubirii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Înscrieri Casa Iubirii: Cum poţi participa la casting-ul celui mai impresionant dating show?

Înscrieri Casa Iubirii: Cum poţi participa la casting-ul celui mai impresionant dating show?

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ce spune Andreea Mantea despre noua emisiune de la Kanal D, “Casa iubirii”?

Andreea Mantea va fi prezentatoarea noului reality show „Casa Iubirii”, ea le va alături și îi va ghida pe concurenții aflați în cautarea sufletului pereche, într-o calatorie plină de provocări și clipe de neuitat.

“Sunt emotionata si fericita sa fiu implicata in aceasta emisiune care se anunta a fi una foarte frumoasa, Casa iubirii,  si sunt convinsa ca dumneavoastra, toti cei de acasa veti fi bucurosi sa descoperiti niste oameni curati sufleteste, care se vor afla langa

mine dintr-un motiv firesc si atat de important: sa-si gaseasca dragostea.  Vom rescrie modalitatea de a face reality show, veti avea parte de o experienta cu totul noua si foarte placuta, in fata micilor ecrane. Sunt nerabdatoare sa  traiesc emotiile uriase la unison cu concurentii, iar pe dumneavoastra va invit sa fiti cu ochii pe noi in aceasta noua  calatorie”,  a declarat Andreea Mantea.

„Când sufletul pereche e atat de greu de găsit în zilele noastre, într-o mare de posibilităţi, dar şi de capcane, aceşti tineri vin în emisiune cu gândul curat de a cunoaşte pe cineva asemeni lor, de a stabili o conexiune reală, o legătura, de ce nu, pe viaţă. Am vorbit cu câtiva dintre viitorii concurenţi de la Casa iubirii şi am remarcat dorinţa lor de a experimenta ceva nou, de a lega prietenii, de a-şi găsi dragostea. 

Şi cred că atunci când îţi doreşti sincer, din toată inima ca ceva frumos să se întâmple în viaţa ta, universul colaboreaza cu tine, îţi deschide porţi nebănuite. Îi aştept cu drag pe  aceşti tineri să mi se alăture, sper ca ei să vadă în mine un om apropiat, care îi va ghida pe acest drum sinuos, dar atat de frumos! ”, a mărturisit Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Mai mult, producţia “Casa iubirii”, realizată de Kanal D, va fi filmată în Bucureşti, într-un spaţiu care a fost ridicat de la zero și transformat într-o adevarată casă, menit să raspundă nevoilor reale ale concurenților, care își vor căuta jumătatea. Construcţia casei este unică în România și a fost realizată special pentru această emisiune, asigurând facilităţile pentru filmarea la cele mai înalte standarde tehnologice ale unei producţii complexe.

Noua emisiune ”Casa iubirii” va fi difuzată în curând la Kanal D, aducând telespectatorilor o experiență cu totul nouă și plină de emoții intense.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si