Criminalul a fost condamnat inițial la 22 de ani de închisoare, însă ulterior magistrații de la Curtea de Apel București i-au comutat pedeapsa la închisoare pe viață.

Citește și: Apar noi detalii în cazul crimei de la Brăila! Principalul suspect nu a fost niciodată pacientul doctoriței ucise

În motivarea deciziei, publicată acum, judecătorii arată că „p rin actele întrebuințate, inculpatul a dovedit ferocitate și sadism, de natură a produce un sentiment de oroare".

Decizia judecătorilor este finală. În plus, criminalul va trebui să îi plătească mamei victimei daune morale de o jumătate de milion de euro.

"Inculpatul a desfigurat victima, suferințele acesteia fiind inimaginabile"

Tânăra în vârstă de 29 de ani era asistentă medicală în Bucureşti și a decis să se despartă de iubitul său, pe motiv că el era foarte violent, potrivit Antena 3.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

Bărbatul nu a putut accepta această decizie, motiv pentru care i-a cerut să se întâlnească pentru o ultimă dată, iar la acel moment a decis să o ucidă.

"Inculpatul a desfigurat victima(...) ca o expresie a urii faţă de feminitatea acesteia pe fondul percepţiei sale cu privire la o pretinsă infidelitate, suferinţele victimei fiind în acest context inimaginabile, depășind cu mult nivelul de suferinţă – intensitate şi durată – inerent unei acţiuni de ucidere",

se mai spune în motivarea deciziei.

Judecătorii au mai spus că inculpatul este o persoană predispusă la violenţă, iar din datele cauzei rezultă că acesta a demonstrat limita extremă până la care se poate manifesta violenţa sa.

"Este necesară excluderea pentru viitor a oricărui risc de vătămare/ucidere a unei alte persoane, singura sancţiune adecvată fiind detenţiunea pe viaţă ”, se arată în motivarea judecătorilor.

Crima a avut loc în mai 2023, iar tânăra de 29 de ani, a fost descoperită fără viață de părințîi ei.

Victima îl părăsise pe ucigaș din cauza comportamentului său violent și începuse o altă relație. În mod tragic, însă, femeia a fost atrasă de fostul iubit în locuința lui și ucisă cu bestialitate. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si