În apropierea corpului de clădire care a ars sunt mai multe căsuțe din lemn cu acoperiș de stuf, care nu au fost cuprinse de flăcări, fiind ignifugate în primăvara lui 2023 cu aceeaşi substanţă cu care a fost tratată întreaga construcţie de la Ferma Dacilor. 

Filmările din seara incendiului surprind scântei mari pe acoperișul uneia dintre căsuțe, fără ca aceasta să fie afectată.

Citește și: VIDEO- Ancheta de la Ferma Dacilor aduce noi rețineri. O fostă angajată a primăriei din Gura Vadului, în arest pentru 24 de ore

Indiciile care ar putea schimba întreaga anchetă de la Ferma Dacilor. Dovezile care arată că focul a fost pus intenționat de o „mână criminală”

Indiciile care ar putea schimba întreaga anchetă de la Ferma Dacilor. Dovezile care arată că focul a fost pus intenționat de o „mână criminală”

Noi detalii în cazul de la Ferma Dacilor! 

Un alt aspect prezentat de România TV care indică că focul nu a pornit de la o problemă electrică este reprezentat de faptul că tablourile aflate în curte au siguranțe automate. Aceste siguranțe, în caz de scurtcircuit sau fluctuații puternice, sar, lucru care nu s-a întâmplat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Această ipoteză a fost prezentată de patronul pensiunii Cornel Dinicu încă din prima zi. Acum, avocatul său spune că ipoteza se conturează și este din ce în ce mai clară. 

Trei martori a căror identitate este protejată sunt pregătiți să depună mărturie faptul că incendiul a fost pus intenționat. Avocatul Bogdan Aanei a declarat recent la România TV, că acești martori sunt persoane apropiate fermei și pot da detalii importante care susțin ipoteza unui incendiu pus. 

Citește și: Funcționară reținută în dosarul incendiului de la Ferma Dacilor. Legăturile dubioase descoperite de anchetatori

„Există trei martori, dar în acest moment, identitatea lor este confidențială, care urmează să fie audiaţi tocmai pentru a demonstra ipoteza dezvoltată de domnul Cornel Dinicu că incendiu a fost provocat de o mână criminală.

Cu siguranță sunt persoane care cunosc activitatea desfășurată la fermă, dar nu le cunosc identitatea și nu pot să vă dau detalii suplimentare”, a declarat Bogdan Aanei.

Cornel Dinicu, proprietarul Fermei Dacilor, este de părere că este nevinovat, ceea ce susține și avocatul său. Bogdan Aanei a criticat decizia arestului preventiv luată împotriva lui Cornel Dinicu, spunând despre aceasta că este excesivă și are în vedere dificultatea dosarului și a probelor care vor fi adunate și analizate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si