Close sidebar
Close sidebar

Indignare la bordul unei avion după ce o femeie a refuzat să schimbe locul cu un minor. Postarea a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare. „Nu mai este un copil”

Val de reacții pe rețelele de socializare după ce o femeie a refuzat să schimbe locul în avion! Tânăra nu a vrut să renunțe la scaunul ei confortabil din avion pentru a lăsa un copil să stea cu familia lui. Comportamentul ei a creat indignare printre pasagerii aeronavei dar și pe rețelele de socializare.

Alexandra Costea,

Indignare la bordul unei avion după ce o femeie a refuzat să schimbe locul cu un minor. Postarea a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare. „Nu mai este un copil”

[Sursa foto: TikTok]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O tânără din Statele Unite ale Americii nu a fost dispusă să renunțe la comoditatea sa pentru a ajuta pe altcineva, iar mai apoi a decis să împărtășească experiența pe care a trăit-o pe rețeaua de socializare TikTok. În videoclipul postat pe pagina sa, americanca este surprinsă ocupând primul rând de scaune într-un avion, într-o poziție foarte confortabilă, cu mult spațiu pentru picioare.

Chiar atunci când se bucura cel mai tare de confort, tinerei i s-a cerut să cedeze locul unei familii care călătorea cu un copil mic, pentru a putea sta împreună. Prin urmare, aceasta trebuia să renunțe la bunăstarea ei, astfel încât familia cu copilul să poată fi împreună.

Indignare la bordul unei avion după ce o femeie a refuzat să schimbe locul cu un minor

[Sursa foto: TikTok]

Citește și: VIDEO. Gestul incredibil al unui fugar! Sebastian le-a trimis un video de mulțumire polițiștilor. „Nu implic oameni nevinovați”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

„Stewardesa te întreabă dacă vrei să renunți la locul tău 1A pentru ca un copil să poată sta cu familia lui”, a fost mesajul atașat de postarea americancei. Tânăra a refuzat propunerea însoțitoarei de bord și nu a renunțat la locul ei, pentru că a vrut să se bucure și ea de un zbor în primul rând.

Videoclipul postat de tânără a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare

Întreaga situație prin care a trecut americanca a generat un val de reacții asupra oportunității părinților cu copii să călătorească împreună. Opiniile sunt împărțite.

Postarea tinerei s-a viralizat rapid, adunând aproximativ 6.000 de comentarii referitoare la acest gest neașteptat. Majoritatea sunt în acord: faptul că familia nu a făcut rezervări pentru locuri adiacente nu ar trebui să fie responsabilitatea americancei.

„Dacă alții nu pot planifica corect o călătorie, aceasta nu este problema ta”, a fost mesajul scris de un utilizator. Pe de altă parte, o mulțime de internauți sunt de părere că este scandalos faptul că familia cu pricina a avut curaj să-i ceară să renunțe la locul ei: „Nu ești un copil când ai 13 ani. Poți sta singur câteva ore”, „Eu însumi am copii și spun: nu!. Cei mai mulți dintre ei ar fi procedat la fel”, „La urma urmei, mama sau tatăl pot sta cu copilul și celălalt părinte singur”.

Citește și: VIDEO- Inconștiența era să îl coste viața. Un bărbat era pe cale să își piardă viața, după ce ursul pe care a vrut să îl hrănească aproape l-a atacat. Bărbatul tarversa Transfăgărășanul împreună cu prietenii.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

O altă mamă împărtășește și ea o părere similară: „Sunt și eu mamă și aș fi spus și eu Nu”.

„Nu sunt o persoană groaznică”, a fost mesajul cu care tânăra și-a făcut publică experiența, mai ales că familia a găsit o altă soluție. Copilul nu era așa mic pe cât i prezentase stewardesa, acesta având undeva în jurul vârstei de 13 ani, a explicat femeia.

@lifewithdrsabra

That’s a no from me dawg 🤣 would you have given up your seat? Also they ended up finding a solution so no, i am not a terrible human being. Also the child was like 13.

♬ original sound- Sunshynelove21

Citește și: VIDEO- Vești proaste pentru români! Compania aeriană Wizz Air a anunțat că urmează un nou șir de anulări

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI