Instanta de judecata a Judecatoriei Targu Jiu l-a condamnat pe Sergiu Adrian Geagu, de 31 de ani, din Tismana, la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru ucidere din culpa, in cazul accidentului petrecut in urma cu cinci ani, in care solista de muzica populara de la Baia de Fier, Alina Firiza, si-a pierdut viata. 

Tanarul a sustinut mereu ca el se afla pe scaunul din dreapta si ca la volan era prietena sa.

Anchetatorii au mers la inceput pe aceasta varianta, dupa care o expertiza medico-legala a constatat ca pe scaunul din dreapta era sangele tinerei, iar sangele sau a fost identificat pe locul soferului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"Aplica inculpatului Geagu Sergiu Adrian pedeapsa cea mai grea de 3 ani inchisoare. Aplica inculpatului Geagu Sergiu Adrian pedepsele accesorii prev. de art. 64 alin. (1) lit. a) teza II-a ?i lit.

b) din V.C.P., respectiv interzicerea dreptului de a fi ales si de a ocupa functii publice. in baza art. 861 ?i art. 862 V.C.P. dispune suspendarea executarii pedepsei rezultante de 3 ani inchisoare aplicate inculpatului, sub supraveghere, pe o perioada de 8 ani, termen de incercare.", a hotarat instanta de judecata. Sentinta nu este definitiva si poate fi contestata.

Tanarul a mai fost obligat de instanta de judecata sa achite daune morale de 600.000

de lei catre familia tinerei, scrie Observator.tv. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si