Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Inedit. Aplicație de matrimoniale pentru tinerii ortodocși practicanți

O aplicație de matrimoniale inedită, dar care are deja mii de utilizatori, a fost creată de un cuplu care s-a cunoscut pe internet. Nu se adresează oricui, însă, ci doar creștinilor ortodocși practicanți. Pe site-ul de prezentare al aplicației, internauții sunt informați că ar fi mai bine să nu descarce aplicația în cazul în care caută o aventură sau o relație din interes.

Andreea Albu,

VIDEO - Inedit. Aplicație de matrimoniale pentru tinerii ortodocși practicanți


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Sunt Codrin, ma consider un om sensibil și matur, puternic în relația mea cu biserica. Caut să întemeiez o familie cu o femeie ortodoxă liniștită, orientată spre familie."

... în același ton preacuviincios se autocaracterizează toți cei care și-au construit un profil pe prima aplicație de matrimoniale destinată creștinilor ortodocși.

Utilizatorii sunt verificați atent

În etapele de creare a profilului, utilizatorii sunt verificați atent: n-au voie să încarce fotografii în ipostaze indecente și doar cei care corespund pot ajunge să își dea întâlnire cu persoanele cunoscute în spațiul virtual.

Pe pagina de Facebook a aplicației există chiar și testimoniale ale cuplurilor care s-au cunoscut prin intermediul aplicației și au ajuns să-și întemeieze o familie.

Citeste si: Înalțarea Domnului. Rugăciunea pe care credinciosii trebuie să o rostească în această zi sfântă

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Utilizatorii sunt în număr de peste 5000, dar și cei sceptici sunt mulți!

Citeste si: Rușii și-au aruncat proprii camarazi morți la marginea unei păduri

"Credința este credință și matrimonialele sau astea care se văd pe internet și toate celelalte sunt chestiuni care n-ar trebui să aibă legătură!"

Preoții sunt de părere că o astfel de aplicație ar putea fi utilă

În descrierea aplicației, se precizează că aceasta nu este una obișnuită, iar scopul este unul singur: căsătoria doar între creștini. Preoții sunt de părere că această aplicație ar putea fi utilă celor care vor să găsească persoane cu aceleași valori morale.

Citeste si: Calendar ortodox 2022: Sărbătoarea Înălţării Domnului. Tradiţii şi Obiceiuri

Constantin Sturzu, Mitropolia Moldovei și Bucovinei: "Îi încurajez să vină să se integreze în grupurile pe care le avem la biserică, avem grupuri de tineri, cu diferite activități, cu ieșiri, cu pelerinaje, cu acțiuni filantropice.

Au ocazia să se cunoască unul pe celălalt și să vadă dacă se creează sau nu o legătură mai specială chiar, în anumite situații mai speciale, le pot recomanda, când mă întreabă, uite, după cum te văd, cred că ar fi bine să ieși cu urmatoarea persoană și fac o recomandare și ies, stau de vorbă un pic la o cafea, uneori se leagă o prietenie, alteori nu se leagă."

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Două profesoare sunt acuzate că şi-au abandonat eleva pe aeroportul din Portugalia. Cum se apără femeile că nu au vrut să plătească un bilet în plus

Până acum, aplicația dedicată creștinilor ortodocși practicanți a fost gratuită, însă administratorii platformei spun că intenționează, pe viitor, să perceapă o taxă, asigurându-se astfel că utilizatorii au intenții serioase.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI