Close sidebar
Close sidebar

Înfiorător! La ce perversiuni a supus-o Gheorghe Dincă pe Alexandra. Probele sunt șocante

Conform ultimelor informații apărute în mass-media, Alexandra Măceșanu a trecut prin clipe de coșmar înainte de a fi ucisă de ”Monstrul din Caracal”. Familia fetei speră, în fiecare zi, că Dincă a mințit și că nu a omorât-o pe adolescentă – aceasta fiind ”predată” unei rețele de trafic de carne vie -, chiar dacă ADN-ul acesteia a fost descoperit de specialiștii INML.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alexandra Măceșanu ar fi fost supusă unor chinuri greu de imaginat după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă. Anchetatorii au descoperit în mașina acestuia… fragmente de piele care au aparținut adolescentei.

Citeste si: Replica șocantă a unui criminal condamnat la pedeapsa cu moartea: „Pot să ucid şi apoi să merg la masă. Nu îmi pasă!"

Gheorghe Dincă a declarat că, la un moment dat, a oprit mașina, a deschis portiera din spate și a lovit-o cu putere pe Alexandra, aceasta rămânând inconștientă. Însă este foarte posibil ca fata să se fi luptat, preț de câteva minute, cu criminalul, încercând să se apere și să scape din mâinile lui.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Ce le-a cerut Gheorghe Dincă gardienilor din Jilava: “Aduceți-mi-o în celulă”

Ancheta a mai scos la iveală și alte informații cutremurătoare. Pe hainele lui Dincă au fost descoperite urme de salivă aparținând Alexandrei Măceșanu. Anchetatorii au descoperit chiar și lichid seminal. În spatele noptierelor din ”calera ororilor” au fost găsită bandă adezivă și fire de păr lipite pe ea, posibil tot ale Alexandrei.

Sursa:  RomâniaTV.net

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI