Close sidebar
Close sidebar

Infiorator! S-a trezit din anestezie in timpul operatiei. A incercat sa vorbeasca, dar nu a putut din cauza durerii

O femeie din Toronto, Lynn Hills, a trait un adevarat calvar la spital. in timpul unei operatii de histeroctomie (eliminarea uterului si ovarelor), care avea rolul de a preveni cancerul, femeia s-a trezit din anestezie, chiar in mijlocul interventiei!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Aceasta a povestit ca a inceput sa aiba dureri ingrozitoare in interiorul abdomenului si simtea pur si simplu instrumentele chirurgicale.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Din pacate, femeia a incercat sa vorbeasca, insa medicamentele pe care le primise inainte de operatie nu ii permiteau. Aceasta a incercat sa tipe, insa fara succes.

"A fost atroce. Simteam dureri in mod continuu", a declarat Lynn Hills.

Femeia in varsta de 54 de ani a actionat spitalul in judecata. Potrivit primelor date, acest lucru s-a intamplat din cauza "neglijentei anestezistului".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI