Accidentul de munca a avut loc la balastiera din localitatea Piatra, judetul Bistrita Nasaud, joi dimineata. Un barbat in varsta de 61 de ani se afla in dreapta soferului care conducea autobasculanta incarcata cu pietris. Soferul, in varsta de 66 de ani, incerca sa iasa cu mastodontul din zona de excavare, insa in acele moment, autobasculanta a intrat in balans si s-a rasturnat spre dreapta. Barbatul de 61 de ani, din Cainau Mic a cazut de pe scaun si a fost strivit de mastodont.

Medicii ajunsi la fata locului nu au putut sa mai faca nimic pentru barbat si au constatat decesul acestuia, iar soferul, in varsta de 66 de ani din localitatea Figa a fost transportat la spital, fiind ranit in urma accidentului de munca.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

A fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Munca Bistrita-Nasaud, care urmeaza sa stabileasca daca au fost respectate normele legale in domeniu.

sursa: stiridebistrita.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si