Individul si-ar fi abuzat fiica minora cateva luni, pana ce profesorii ei au observat ca se intampla cu ea ceva grav, potrivit Adevarul.

Fetita de 13 ani a povestit totul, la scoala, spunand ca tatal ei ”o dezbraca, o atinge in partile intime” si alte detalii ingrozitoare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din ancheta a rezultat ca barbatul a ramas fara un picior in 2015 si de atunci a ramas zilnic acasa. Cand ramanea singur doar cu fata, barbatul o supunea unor abuzuri, dupa care ii spunea ca daca va dezvalui ceva mamei se va sinucide.

”In cursul lunii septembrie 2016, nu retine exact ziua, dar stie ca era in jurul orei 11:00, in timp ce se afla la bucatarie, tatal sau a inchis usa de la intrare, a ascuns cheile, dupa care a intrat in bucatarie, a tras-o in pat, spunand ca vrea sa ii arate un joc pe tableta. Imediat dupa, aceasta a inceput sa o pipaie pe corp si a incercat sa o dezbrace.

A reactionat imediat spunandu-i sa o lase in pace ca-i va spune mamei insa, acesta a amenintat ca „daca va spune ceva se va omori”, potrivit motivarii instantei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si