Close sidebar
Close sidebar

Infiorator! Un tata din Constanta si-a amenintat fiica minora ca se va sinucide daca nu va intretine relatii cu el. Cum s-a aflat de cosmarul prin care trecea fetita

Un constantean si-a amenintat propria fiica cu sinuciderea pentru a o determina sa intretina cu el relatii intime.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Individul si-ar fi abuzat fiica minora cateva luni, pana ce profesorii ei au observat ca se intampla cu ea ceva grav, potrivit Adevarul.

Fetita de 13 ani a povestit totul, la scoala, spunand ca tatal ei ”o dezbraca, o atinge in partile intime” si alte detalii ingrozitoare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Din ancheta a rezultat ca barbatul a ramas fara un picior in 2015 si de atunci a ramas zilnic acasa. Cand ramanea singur doar cu fata, barbatul o supunea unor abuzuri, dupa care ii spunea ca daca va dezvalui ceva mamei se va sinucide.

”In cursul lunii septembrie 2016, nu retine exact ziua, dar stie ca era in jurul orei 11:00, in timp ce se afla la bucatarie, tatal sau a inchis usa de la intrare, a ascuns cheile, dupa care a intrat in bucatarie, a tras-o in pat, spunand ca vrea sa ii arate un joc pe tableta. Imediat dupa, aceasta a inceput sa o pipaie pe corp si a incercat sa o dezbrace.

A reactionat imediat spunandu-i sa o lase in pace ca-i va spune mamei insa, acesta a amenintat ca „daca va spune ceva se va omori”, potrivit motivarii instantei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI