Close sidebar
Close sidebar

Clipe șocante pentru o influenceriță. A fost drogată și violată înainte de Revelion: „Aveam umflături pe cap”

Clipe de groază pentru o tânără. Influencerița a fost drogată și violată, chiar înainte de Revelion. Ea s-a trezit după 12 ore în patul agresorului și avea umflături pe cap.

Georgiana Balaban,

Tânăra influenceriță din Brazilia.

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O tânără din Brazilia a trecut prin clipe șocante. Ea a fost abuzată sexual, înainte de trecerea dintre ani. Influencerița s-a trezit cu vânătăi pe piept și umflături în zona capului.

Citeste si: VIDEO|Sile Cămătaru a fost la un pas de moarte: „A avut plămânii afectaţi 90%”

Eduarda (Duda) Martins a povestit pe pagina sa personală de socializare drama prin care a trecut chiar înainte de Revelion. Tânăra a ieșit la o întâlnire cu un bărbat pe data de 29 decembrie și tot ce își amintește este că a băut trei pahare de gin, după care nu-și mai aduce aminte.

Citeste si: VIDEO| Un bucureștean de 81 de ani a fost arestat pentru că și-a șantajat fosta iubită de 28 de ani

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Conform jurnaliștilor de la The Sun, Duda Martins le-a spus urmăritorilor săi de pe Instagram că s-a trezit după 12 ore în apartamentul bărbatului și că nu-și mai aduce aminte de absolut nimic. Aceasta a fost violată deoarece avea răni pe corp și s-a dus de urgență la spital. Influencerița a mărturisit pe rețelele de socializare drama prin care a trecut.

Citeste si: Preotul unei mănăstiri a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru abuz sexual

Drama unei vloggerițe celebre

„M-am trezit în jurul orei 3.30 sau 4 dimineaţa, nu-mi amintesc nimic din ce mi s-a întâmplat, unde eram, cum am plecat, cum am ajuns la el acasă sau dacă mi s-a întâmplat ceva. Am doar senzația că am fost rănită, sunt poze pe care le-au făcut medicii. Aveam vânătăi pe piept, umflături pe cap și răni în zonele intime. Deci nu am fost doar drogată, ci şi violată.

Când m-am trezit, m-am uitat în jur şi am realizat că sunt pe canapeaua lui. În acel moment nici nu mi-am da seama că sunt dezbrăcată, nu mai aveam lenjerie. În ajunul Anului Nou dansa și se distra. Câte alte femei ar fi putut fi victimele acestui agresor?”, a povestit Duda, potrivit The Sun, potrivit protv.

Avocata blondinei a anunțat că individul nu a fost găsit. În același timp, Maria Angelita, agent de poliție a declarat că se află în desfășurare o anchetă.

Citeste si: Întreruperea sarcinilor cu malformații, INTERZISĂ în Polonia!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI