Tânăra, în vârstă de 22 de ani, a avut parte de un sfârșit cumplit. Tatăl său a omorât-o, fiind nemulțumit de faptul că fiica sa a decis să locuiască singură, în Turcia. Tiba al-Ali a fost crescută în Irak, iar de ceva timp, a decis să plece de acasă, ceea ce a stârnit supărarea familiei.

Citește și: A intrat peste o femeie imobilizată la pat, a udat-o și a lăsat-o în ger. Întâmplare halucinantă pentru o porțiune de pământ

Influencerița a fost ucisă la sfârșitul lunii ianuarie de propriul tată, gestul fiind considerat „o crimă de onoare” în Irak. Deși tragedia a avut loc pe 31 ianuarie, abia acum s-a aflat de faptul că tânără apreciată pe YouTube a fost ucisă de bărbat, potrivit The Guardian.

În Irak drepturile femeilor nu sunt respectate

Este știut faptul că în Irak drepturile femeilor nu sunt respectate și că există cazuri în care tinerele ajung victimele violenței în familie. Tiba al-Ali a fost ucisă de tatăl său într-o provincie din sudul țării, după ce autoritățile au încercat să rezolve cu calm situația dintre cei doi.

Citește și: Descoperire misterioasă. Un înger cu un scut a fost găsit în adâncurile pământului

Youtuberița locuia singură în Turcia, iar această decizie i-a nemulțumit pe părinții săi. La doar o zi distanță de când autoritățile încercaseră se rezolve conflictul, s-a aflat că tânăra a fost ucisă de bărbat, chiar el fiind cel care a recunoscut gestul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tiba al-Ali devenise cunoscută pe YouTube, unde se afișa des cu logodnicul său.

Tânăra câștigase aprecierea fanilor și pentru videoclipurile postate pe platformă.

Neînțelegerile dintre ea și tatăl ei au apărut de mai mult timp, iar din 2017, s-a mutat în Turcia. Inițial, Tiba al-Ali a fost în vizită în această țară, dar a decis să nu se mai întoarcă împreună cu familia sa în Irak, lucru care ar fi stârnit furia tatălui.

Citește și: Șocant: O tânără și-a căutat pe Instagram o sosie și a ucis-o, pentru a-și înscena moartea

Gestul bărbatului este considerat „o crimă de onoare”, având în vedere că regulile din Irak sunt extrem de stricte și există obiceiuri clare pentru copiii care nu ascultă de părinți, mai ales în cazul fetelor.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Tragedia a surprins o lume întreagă, iar politicii și grupurile care apară drepturile omului spun că așa ceva nu se poate întâmpla și că femeile au nevoie de protecție.

În Bagdad, au avut loc proteste, iar oamenii cer să le fie respectate drepturile tinerelor, care ajung, cu ușurință, victimele violenței domestice.

Citește și: După o lună de la dispariție, Vasile a fost găsit fără viață! Familia l-a așteptat în fiecare zi să se întoarcă acasă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si