Apar noi detalii din ancheta Andreei Rabciuc, sportiva româncă, găsită fără suflare în Italia. Medicii legiști au analizat osemintele pe care le-au găsit în cabana părăsită.

Cum ar fi murit, de fapt, Andreea Rabciuc?

În cazul morții Andreei Rabciuc, cercetările continuă. Medicii legiști au stabilit că românca a căzut de la înălțime, iar varianta unui accident, exclusă.

Aceasta ar fi avut mai multe oase rupte, iar craniul ar fi fost găsit într-o poziție care îi face pe specialiști să ia în calcul o posibilă crimă sau sinucidere.

Totuși, eșarfa galbenă pe care au găsit-o în apropierea osemintelor urmează să fie analizată. Anchetatorii cred că ar putea fi vorba despre ,,arma crimei''.

De asemenea, bucata de material va fi analizată, pentru a vedea dacă poartă urmele ADN ale celor care au atins-o.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mai mult decât atât, anchetatorii adună informații despre dinamica evenimentului, pentru a afla dacă oasele au fost puse ulterior în acel loc sau decesul fetei a avut loc acolo.

Este cercetat și un mesaj misterios, care a fost găsit pe o balustradă din respectiva cabană.

Anchetatorii își doresc să înțeleagă dacă Andreea Rabciuc este cea care a scris mesajul și care este semnificația acestuia, potrivit Antena3.ro

Citește și: Mama Andreei Rabciuc, românca dispărută în mod misterios în Italia, a transmis un mesaj. ,,Nu am cuvinte să îți explic cât de mult îmi lipsești, comoara mea''

Cine este principalul suspect?

Andreea Rabciuc a dispărut în urmă cu doi ani, în urma unei petreceri la care au participat mai mulți prieteni, dar și iubitul său.

Se pare că cei doi s-ar fi certat în acea seară, iar Andreea a pornit pe jos spre casă, fără bani și fără telefonul mobil, care i-au fost luate de către Simone.

Citește și: Trupul Andreei Rabciuc ar fi fost mutat în ferma unde a fost găsită ulterior. Sportiva a dispărut în urmă cu doi ani în Italia: ”Mi-a ucis fetiţa”

Tânărul a fost anchetat pentru sechestrare de persoane, iar mai apoi pentru trafic de droguri. El susține în continuare că nu este vinovat în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si